Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
6mamo ;-) dziękuję bardzo! ja już byłam ze swoimi intencjami przy okazji wycieczki w Częstochowie - no i zamówiłam sobie pasek św.Dominika nie wiem czy to bujda czy nie ale zobaczymy czy coś pomogą modlitwy
Butterfly ja czytałam o tym pasku,podobno działa.Ja też miałam jedno poronienie i mimo,że mam 6 dzieciaków,to tego jednego Aniołka brakuje mi bardzo!:-(
Martuś skąd.Przez ostatnie trzy dni tak mnie bolała głowa że miałam dość.Dzisiaj myślałam że będę juz płakać z bólu...:-(
Gdyby znana była przyczyna to jeszcze dziś bym pojechała do lekarza i stała w kolejce do specjalisty...
POczytałam Was troszkę...
Aga a Ty się trzymaj mocno.Jeszcze sporo przed Tobą.
Gosiulek kurde musi być jakieś lekarstwo bo tak nie może być, to przecież nie idzie funkcjonować, moja ciocia tez ma takie migreny wiem co to znaczy... w tedy cały czas śpi i ma ciemno w domu