• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Ja czasami nie mogę nawet się położyć bo poduszka przeszkadza.
Dzisiaj w nocy wstałam i wzięłam kolejne tabletki.Trochę przeszło i zasnęłam ale rano wstałam i znów to samo.Dopiero dwie kawy w miarę pomogły i własnie fakt że wstałam i zmieniłam pozycję.
Kiedyś a właściwie całkiem niedawno miałam w zatoce szczękowej nowotwór ale ostatnie badania wykazały że go nie ma.Zapalenie zatok wyleczone co daje też cholerny ból ale teraz to już tylko migrena została. Nie znoszę tego bólu...

reklama
wykąpałam ,małą i polożyłam ją do łóżka w końcu śpi Joweg-kochana trzymajcie sie ja też sie was pomodle walczcie z tym cholerstwem i poślijcie tego raka do diabła wiem że dacie rade jesteście silną i dobrze dobraną parą :tak: Aga-dobrze że ci przeszło kochana uważaj tanm na siebie Scoti-to przywalilaś na wadze :-)będziesz miała wielkiego dzidziorka;-) Bietka-ty tam kochana nie przesadzaj z tym prasowaniem daj sobie chwile oddechu Gosiulek a akumpresure próbowałaś?Podobno pomaga ale nie próbowałąm więc nie wiem jaka to skuteczność ze też cie męczy takie cholerstwo uciążliwe Bobo,Aga właśnie o poradnie mi chodzilo:-D

Gosiuku moja kuzynka też ma silne migreny i bierze bardzo sile leki na receptę nawet sulpadeina jej nie pomaga. Masakra
Musze się trzymać bo dopiero połowa za mną więc jeszcze trochę zostało, i wzięłam sobie do serca zalecenia lekarza bo nie darowałabym sobie gdyby się coś stało:((

Ostatnia edycja:
Wiola nie próbowałam.Jakoś nie wierzę w to. Słyszałam ze jednym pomaga a innym wzmaga migreny.
Aga mi też nie pomaga.Nawet nie ma żadnej ulgi.Ja to mam tak że nie mogę brać tabletek z kofeiną,kodeiną. Kiedyś mi lekarz dał to myslałam że umrę. Kazałam mężowi dzwonić co kilka minut bo czułam się fatalnie a byłam sama z dzieckiem.

Ja generalnie w ogóle nie lubię jak coś mnie boli ale to chyba każdy tak ma.

Kochane powiedzcie co myślicie o znieczuleniu zewnątrz oponowym przy porodzie naturalnym. Rodziła któraś z was tak???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry