gosiulek73
mama K&K&A
Ja czasami nie mogę nawet się położyć bo poduszka przeszkadza.
Dzisiaj w nocy wstałam i wzięłam kolejne tabletki.Trochę przeszło i zasnęłam ale rano wstałam i znów to samo.Dopiero dwie kawy w miarę pomogły i własnie fakt że wstałam i zmieniłam pozycję.
Kiedyś a właściwie całkiem niedawno miałam w zatoce szczękowej nowotwór ale ostatnie badania wykazały że go nie ma.Zapalenie zatok wyleczone co daje też cholerny ból ale teraz to już tylko migrena została. Nie znoszę tego bólu...
Dzisiaj w nocy wstałam i wzięłam kolejne tabletki.Trochę przeszło i zasnęłam ale rano wstałam i znów to samo.Dopiero dwie kawy w miarę pomogły i własnie fakt że wstałam i zmieniłam pozycję.
Kiedyś a właściwie całkiem niedawno miałam w zatoce szczękowej nowotwór ale ostatnie badania wykazały że go nie ma.Zapalenie zatok wyleczone co daje też cholerny ból ale teraz to już tylko migrena została. Nie znoszę tego bólu...
Aga-dobrze że ci przeszło kochana uważaj tanm na siebie Scoti-to przywalilaś na wadze :-)będziesz miała wielkiego dzidziorka;-) Bietka-ty tam kochana nie przesadzaj z tym prasowaniem daj sobie chwile oddechu Gosiulek a akumpresure próbowałaś?Podobno pomaga ale nie próbowałąm więc nie wiem jaka to skuteczność ze też cie męczy takie cholerstwo uciążliwe Bobo,Aga właśnie o poradnie mi chodzilo