• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga zdania są podzielone.jedne dziewczyny nie chcą o tym słyszeć bo nie wyobrażają sobie rodzić nic nie czując a inne biorą znieczulenie bo się boja. Ja miałam dwie cesarki więc swojego zdania nie mam na ten temat.

kiedyś sie tak zastanawiałam jak to jest że pocżecie dziecka jest przyjemne kontakt z takim maluchem swoim jest przyjemny a poród mniej przyjemny:baffled: powinno wszystko sie równie dobrze kojarzyć

Gosiulku ja rodziłam dwa razy naturalnie bez znieczulenia i żyje teraz mam schizy na punkcie wagi małego. Wiesz jak to mówią każde następne dziecko to większe Pierwsze 4100 drugie 4500 to co teraz 5 kilo?? Ale doktorka powiedziała że nie mam zupełnie na to wpływu jakie dziecko będzie duże niestety
Martuniu uwierz mi ze nie ma się czego bać
Wiola zgadzam się z tobą choć powiem wam że to taki ból który się bardzo szybko zapomina w zasadzie zaraz jak urodzisz i dadzą ci maleństwo na piersi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry