reklama

Nasze sprawy...

cześć moje kochane :)

ja znowu w wirze pracy, właśnie piszę artykuł o psychicznej blokadzie do zajścia w ciążę ;) odliczam dni do wizyty u edno i decyzji co z moją tarczycą.

gosilulku - jak głowa? ściskam Cię mocno, choć to może nic nie da, ale myślami jestem z Tobą

Marta - współczuję Ci stresu kochana, poszukaj dobrego prawnika, chociaż ja myślę, że sąd Cię nie obciązy, bo strzeże Cię prawo pracy a Twój dawny pracodawca jest jakiś durny, jak myśli, że mu się uda wywinąć

joweg- trzymam kciuki za męża!!! jestem z Wami sercem i modlitwą

scoti - gratuluję wizyty :) ktoś jeszcze miał dzisiaj?

aneczko - a jak mąż się dzisiaj czuje? w lipcu kochana dostaniesz ode mnie pewną niespodziankę, ale bądź cierpliwa, bo się wypłukałam przez wesela ;)

6 mamo - to ja będę trzymać kciuki za test! :)

madlen, justi, bietka, anaber, wiolka, bobo (ktoś jeszcze?:)) - Was też ściskam i przepraszam, że tylko tyle, ale jestem strasznie do tyłu z wieściami!

reklama
Justi Mały dorasta i się buntuje :-D
Anisiaj trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję że sąd będzie miał na uwadze ze jestem bezrobotna i nie mam z czego zapłacić, a jak u Ciebie pracy już się wkręciłaś w ten rytm ?

Ostatnia edycja:
Anisiaj, kiedyś pisałaś że masz książkę na temat nocnikowania czy coś takiego:-). Kojarzysz może czy jest ona dostępna jako e-book?Ewentualnie mogę liczyć na Twoje podpowiedzi?? Prawdopodobnie pod koniec czerwca zaczniemy tak bardziej przykładać uwagę do nocnikowania
Jak tam Suonko??? weselicho już w ten weekend!
Marta przerąbane znaleźć się w takiej sytuacji, ja miałam podobnie ale skończyło się dobrze dla mnie, i trzymam kciuki za Ciebie!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzoana! gdzie jesteś???????????????

Anisiaj to pracoholik z Ciebie - ale masz fajną pracę pewnie czasami jest ciężko....

Odpisał mi radca prawny że :
" Może Pani być spokojna, sąd dokładnie zbada sprawę. Zażąda od pracodawcy właściwej dokumentacji celem udowodnienia stanu faktycznego.

Jeżeli sprawa w sądzie się jeszcze nie odbyła może Pani wnieść uzupełnienie pozwu. Może Pani wnieść o przeprowadzenie dowodu z przesłuchania świadków (imiona, nazwiska, adresy) na okoliczność przejęcia firmy przez drugiego pracodawcę. Wszelkie koszty zasądza sąd i nikt przed sprawą w sądzie nie może wymagać od Pani ponoszenia jakichkolwiek kosztów "

Aga bidulku hi hi - też idę coś wszamać dobrego

anisiaj dzisiaj nie, jutro ma marta i wiolka ma chyba badania.

justi moja juz od kilku tygodni jak M ja zostawia u mojej mamy to placze i prosi 'tato nie...' dzisiaj jak szlismy na usg to zostawilismy ja z nasza znajoma ktorą bardzo dobrze zna ale ryyyk byl taki ze jak odjechalismy to sie rozplakalam i chcialam po nia wracac, naszczescie po 5 minutach przestala plakac. Juz to widze jak mala pojdzie do przedszkola:szok:

Ja dzisiaj od rana mówiłam że jedziemy do babci, i prosiłam, i przekupywałam, w końcu udawał że mnie nie słyszy! Później musiałam jechać do sklepu i na pocztę i mówię do Q:
-jedziemy do sklepu a później do baby
A Kuba:
tak, do sklepu, a później wracamy do domu!
Taki z niego cwaniak!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry