• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć moje kochane :)

ja znowu w wirze pracy, właśnie piszę artykuł o psychicznej blokadzie do zajścia w ciążę ;) odliczam dni do wizyty u edno i decyzji co z moją tarczycą.

gosilulku - jak głowa? ściskam Cię mocno, choć to może nic nie da, ale myślami jestem z Tobą

Marta - współczuję Ci stresu kochana, poszukaj dobrego prawnika, chociaż ja myślę, że sąd Cię nie obciązy, bo strzeże Cię prawo pracy a Twój dawny pracodawca jest jakiś durny, jak myśli, że mu się uda wywinąć

joweg- trzymam kciuki za męża!!! jestem z Wami sercem i modlitwą

scoti - gratuluję wizyty :) ktoś jeszcze miał dzisiaj?

aneczko - a jak mąż się dzisiaj czuje? w lipcu kochana dostaniesz ode mnie pewną niespodziankę, ale bądź cierpliwa, bo się wypłukałam przez wesela ;)

6 mamo - to ja będę trzymać kciuki za test! :)

madlen, justi, bietka, anaber, wiolka, bobo (ktoś jeszcze?:)) - Was też ściskam i przepraszam, że tylko tyle, ale jestem strasznie do tyłu z wieściami!
dzięki dziś czuje sie lepiej .. właśnie jedzie na mopie podłogę w kuchni :)
niespodzianke ?? dla mnie ??????????????????????? wooooow a z jakiej okazji ??? :*
Anisiaj to pracoholik z Ciebie - ale masz fajną pracę pewnie czasami jest ciężko....

Odpisał mi radca prawny że :
" Może Pani być spokojna, sąd dokładnie zbada sprawę. Zażąda od pracodawcy właściwej dokumentacji celem udowodnienia stanu faktycznego.

Jeżeli sprawa w sądzie się jeszcze nie odbyła może Pani wnieść uzupełnienie pozwu. Może Pani wnieść o przeprowadzenie dowodu z przesłuchania świadków (imiona, nazwiska, adresy) na okoliczność przejęcia firmy przez drugiego pracodawcę. Wszelkie koszty zasądza sąd i nikt przed sprawą w sądzie nie może wymagać od Pani ponoszenia jakichkolwiek kosztów "

Aga bidulku hi hi - też idę coś wszamać dobrego

widzisz.. nie denerwuj sie przez padalca...

Anisiaj dzisiaj już ok tylko z mężem do porozumienia nie mogę dojść.Ja w psychiatryku wyląduję.
Zdolna z Ciebie Bestyja:tak: Pisz,pisz ja jestem za. Ciekawa jestem co napiszesz.

Marta
piszesz o zwolnienie z kosztów rozprawy i sąd Cię zwolni.

A ja wsuwam parówki z keczupem i ogórkiem małosolnym...:)

Boże :baffled: ale miałam przygodę! pisałam z 3h temu,że mnie boli jajnik - a później cały brzuch tak że nie mogłam oddychać :szok::szok: myślałam że się przekręce - :( aż wysłałam G do apteki po no-spe bo nie wyrabiałam ... 4 tabletki i spałam jak zabita

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry