bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
justi dzieki Kochana 
ja juz chce wizyte
ja juz chce wizyte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzięki dziś czuje sie lepiej .. właśnie jedzie na mopie podłogę w kuchnicześć moje kochane
ja znowu w wirze pracy, właśnie piszę artykuł o psychicznej blokadzie do zajścia w ciążęodliczam dni do wizyty u edno i decyzji co z moją tarczycą.
gosilulku - jak głowa? ściskam Cię mocno, choć to może nic nie da, ale myślami jestem z Tobą
Marta - współczuję Ci stresu kochana, poszukaj dobrego prawnika, chociaż ja myślę, że sąd Cię nie obciązy, bo strzeże Cię prawo pracy a Twój dawny pracodawca jest jakiś durny, jak myśli, że mu się uda wywinąć
joweg- trzymam kciuki za męża!!! jestem z Wami sercem i modlitwą
scoti - gratuluję wizytyktoś jeszcze miał dzisiaj?
aneczko - a jak mąż się dzisiaj czuje? w lipcu kochana dostaniesz ode mnie pewną niespodziankę, ale bądź cierpliwa, bo się wypłukałam przez wesela
6 mamo - to ja będę trzymać kciuki za test!
madlen, justi, bietka, anaber, wiolka, bobo (ktoś jeszcze?) - Was też ściskam i przepraszam, że tylko tyle, ale jestem strasznie do tyłu z wieściami!
Anisiaj to pracoholik z Ciebie - ale masz fajną pracę pewnie czasami jest ciężko....
Odpisał mi radca prawny że :
" Może Pani być spokojna, sąd dokładnie zbada sprawę. Zażąda od pracodawcy właściwej dokumentacji celem udowodnienia stanu faktycznego.
Jeżeli sprawa w sądzie się jeszcze nie odbyła może Pani wnieść uzupełnienie pozwu. Może Pani wnieść o przeprowadzenie dowodu z przesłuchania świadków (imiona, nazwiska, adresy) na okoliczność przejęcia firmy przez drugiego pracodawcę. Wszelkie koszty zasądza sąd i nikt przed sprawą w sądzie nie może wymagać od Pani ponoszenia jakichkolwiek kosztów "
Aga bidulku hi hi - też idę coś wszamać dobrego
Pisz,pisz ja jestem za. Ciekawa jestem co napiszesz.
ale miałam przygodę! pisałam z 3h temu,że mnie boli jajnik - a później cały brzuch tak że nie mogłam oddychać 
myślałam że się przekręce -