reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja jestem na etapie odpieluchowywania Kacpra.Długo to trwa.Widzę jednak efekty maleńkie.Jak odpuściłam i zaczełam spokojnie do tego podchodzić to czasami zawoła ale czasami grzeje w gacie.Najważniejsze że maleńki kroczek jest.
Teściowa aj szkoda gadać.Nie chce mi się zajmować nią swoich myśli.

Kurcze położyłam się na chwilke a tu 4 strony do nadrobienia :-):-)

Witaj anisiaj :) rozumiem, ze się pochwalisz jak już napiszesz ten artykuł, nasza zdolniacho :-)

Marta widzisz, dobrze ci ten prawnik odpisał, nie stresuj się, sady są po stronie pracownikow

Aneczkaa ja właśnie widziałam jak dziewczyny cierpią po cc w szpitalu i chyba bym nie chciała, mam metlik w głowie

Justi cwaniak z Twojego synka

gosiulku - bo to działa tylko wtedy, jak jest czymś normalnym w życiu dziecka, a nie wielkim zamieszaniem. zresztą jako mama praktyk doskonale to wiesz :)

bietka - możesz mnie czytać niemal co tydzień tu na bb, teraz jest mój artykuł o poronieniach w zakładce babyboom ;)

Uuuuuuuuuu anisiaj no to super, zaraz odszukać, jak nie dziś to jutro. Brzuch mnie boli i chyba się poloze
a Ty kibicujesz dzisiaj ?

Znalazlam :-) Będę czytać

Ostatnia edycja:
Anisiaj dzięki kochana!!!!
Aneczka ja wzięłabym chętnie tylko jeszcze nie teraz, bo działkę mam bardziej rozkopaną niż zagospodarowaną:(
to w razie co sie odzywaj bo co roku mi się tego mnóstwo mnoży ... i za rok pewnie też będę wykopywać :)
Ja jestem na etapie odpieluchowywania Kacpra.Długo to trwa.Widzę jednak efekty maleńkie.Jak odpuściłam i zaczełam spokojnie do tego podchodzić to czasami zawoła ale czasami grzeje w gacie.Najważniejsze że maleńki kroczek jest.
Teściowa aj szkoda gadać.Nie chce mi się zajmować nią swoich myśli.
ja na moją już siły nie mam z tymi pieluchami i jak tylko T. pójdzie do pracy tj jutro lub pojutrze biorę się za nią bo z nim w domu jakoś nie daję rady ogarnąć :P
Kurcze położyłam się na chwilke a tu 4 strony do nadrobienia :-):-)

Witaj anisiaj :) rozumiem, ze się pochwalisz jak już napiszesz ten artykuł, nasza zdolniacho :-)

Marta widzisz, dobrze ci ten prawnik odpisał, nie stresuj się, sady są po stronie pracownikow

Aneczkaa ja właśnie widziałam jak dziewczyny cierpią po cc w szpitalu i chyba bym nie chciała, mam metlik w głowie

Justi cwaniak z Twojego synka
ja wygrałam płytę o cc w konkursie kiedyś jak znajdę i da sie skopiować to mogę Wam wysłac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry