reklama

Nasze sprawy...

bobofrutku oczywiście,że będzie dobrze!!!
Ja bez ciąży mam okresy,że jem jak wróbelek i to normalne,tak samo jest to normalne u kobiet w ciąży.Najważniejsze aby się nie przejadać,a w okresach braku łaknienia pić stosownie więcej wody lub soków owocowych lub owocowo-warzywnych.

reklama
anisiaj na 2 lipca :-)

Anaber kupiłam wszystko z listy : wyprawka do szpitala :-D
kupilam pajace do szpitala i do domu, pieluchy, kosmetyki nivea baby, dla siebie podklady Bella, koszule, szlafrok, klapki, wanienke, łóżeczko jutro będziemy skręcac, kupiłam czapeczki po kąpieli, lapki niedrapki :-), butelkę,skoczek, laktator ehhhhhh chyba tyle
no i wózek zamówiony, będzie za tydzień do 1,5 tyg.
Jutro planuje spakować torbę,bo brzuch mnie czasem boli niezbyt ciekawie :-)

Bobo ​na pewno będzie dobrze. Jedz tyle ile dasz radę. Mało a często.

Kobiety ja przedtem po tym mega obiedzie poprostu usnęłam paskuda ze mnei tyle zjeść:zawstydzona/y:mąż wziął małą na podwórko i poszli trawnik kosić ona grabila i wziął ją w kremowym plaszczyku jak wrócili to miała całe łokcie zielone może sie dopierze nie wpadł na to ze będzie rękawami ocierać o koła od wózka:-Dco ja mam z nimi.musze wam powiedzieć że nam na tych naukach opowiadali jak ważne jest dla dziecka mieć dobry kontakt z ojcem i że związek wymaga od obojga żeby sobie wzajemnie pomagać mówić żonie mile rzeczy bo kobiety tego potrzebują i na razie sie stouje do tego mam nadzieje że tak zostanie bo mi dużo pomaga i przyjemniej jest Scoti-gratuluje udanej wizyty 6mamo-&&&&&&&&&&&&& taka kobieta jak ty napewno wygra tą sprawe Gosiulek a może gdybyście sie udali na jakąś terapie małżeńską? Anisiaj-zaglądaj częściej i trzymam kciuki mocno za wizyte u endo:-) Bobo-nie musisz dużo jeść ważne żeby skladniki dotarły do dziecka a ty sie nie głodzisz przecież Ja mam wizyte 19 a jutro rano ide na badania mam krew mocz i cytologie ide sie wykąpać zaraz wracam jeśli któraś z was tu jeszcze jest czy wszystkie uciekły do łóżeczka:sorry2:

Ostatnia edycja:
Bietka kochana,nie dam rade pisac z wami na bierzaco..:-(
mam meza,dwojke dzieci,caly dom na glowie a tylko 2 rece :-D,a wy tak lecicie z postami,ze nie mam szans nadarzyc..ostatnio jestem w tyle na wszystkich moich watkach..nadrabiam zaleglosci..ale ciezko jak ma sie tyly.
scoti dzieki..ja coprawda mam jeszcze troszke czasu,bo dopiero pod koniec lipca ,ten duzy scan
anisiaj mam nadzieje,ze u ciebie juz lepiej :)
anaber mam nadzieje,ze M.juz cie nie denerwuje..ale z facetami juz tak jest..stale trzeba prowadzic ich za reke i pokazywac palcem..ale trzeba robic to bardzo delikatnie,aby nie mysleli,ze sa malymi chlopcami :-D
a co do pordow..jesli ktoras boi sie sn,to nie ma sie czego bac..troche boli..nie mowie ,ze nie ale jak rodzi sie swoje dziecko to o bolu sie n ie mysli..a jak juz pzrytuli sie swoja kruszynke to caly bol znika i sie o nim zapomina
ja mialam 2porody sn i niewyobrazam sobie miec cc,boje sie jej..cc tylko wtedy,kiedy sa jakies problemy lub sn sie nie da..

wiec niczego sie nie bojcie..nie wy pierwsze i nie ostatnie,co rodza dzieci :))
uciekam juz,spokojnej nocki..
bede zagaldala jak tylko dam arde,obiecuje :)

Dobranoc 6 mamo-efekt pewnie będzie piękny ja wykąpana a wy już wszystkie śpicie:-) Suonko-zaglądnij do nas choć na chwilke w tym szale przygotowań nie zapomnij że koniecznie musisz nam po weselu zdjęcia wrzucić :tak: Uciekam spać skoro i tak nikogo nie ma Dzień dobry co tu taka cisza wy jeszcze śpicie?Ja już wstałam czekam aż małą do przedszkola zabiorą pędze na badania i później do domu bo głodna jestem

Ostatnia edycja:
reklama
witam :) i znow pierwsze hehe :)
probuje sie dodzwonic do rejestracji ale zapisac sie do lekarza to szok :( pipy glupie nie odbieraja telefonu. a ja chce do ogolnego isc.
milego dnia dziewuszki :)

co za pipy tam siedza! caly czas zajete bylo dopiero co sie dodzwonilam i juz nie bylo nr na dzis wiec na jutro mnie laskawie zapisala. jak ja nie lubie sie rejestrowac do lekarza

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry