reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie martw się o wagę niektóre kobiety na początku właśnie chudną i to jest normalne... ja mam szkołe nie daleko tu na kutrzeby koło poloneza wiesz.

Kopiłam wczoraj koszulkę białą zwykłą i patrzyłam wejdę w moją spódnicę od garnituru tylko się nie dopnę ale tego nie widać dziś wam zrobię zdjęcie i ocenicie czy tak mogę iść

bobofrutek będzie dobrze ! Trzymam kciukasy, może masz akurat taki organizm że tak reaguje? a kiedy masz wizytę?

Dziewczyny doradźcie mi coś bo nie wiem co robić :szok: no mój G od jakiegoś czasu się skarży że jest cały pogryziony przez komary czy coś : no ale w pokoju nic nie ma :szok: no i ja nie jestem pogryziona a śpimy razem :szok: więc nie wiem co tu wymyślić a faktycznie ma jakieś ukąszenia jakby komar czy coś ... no ale mnie omija łukiem? haha

reklama
JA też mam tyle mniej od ostatniej wizyty wiesz u mnie w domu waga inaczej waży u gina też po całym dniu jesteś najedzona to tez inaczej...
no nie mam daleko chce im wcisnąć ze legitymację zgubiłam - do października jest ważna....
Ta spódnica sie trzyma nie zapięta także luz zrobie zdjęcie wieczorem to zobaczysz

Buterfly komary ciągną do słodkiej krwi moze Twój chłopak taką ma i CIebie omijają

ja dziś nie mogłam spac w nocy tak mnie ząb bolał jeśli dziś to się powtórzy dzonię do mojego dentysty - widocznie coś źle zrobił

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry