reklama

Nasze sprawy...

butterfly do ginekologa ide 22 czerwca.
a moze to jakas choroba mu sie przyplatala a nie komary? a moze komary Twojej krwi nie lubia hehe :) a swoja droga to nie ma teraz az tylu komarow zeby mialy tak kasac

reklama
Marta , bobofrutek no nie wiem :-) haha .... może mieć słodka krew ale mnie by omijały szerokim łukiem? takiego kąska :tak: choroba raczej nie bo ma ślady gryzienia ale co to jest nie mam pojęcia ... kupił sobie entil ale i tak nie pomaga :dry:

bobo to masz wizytę tydzień po mnie :)

Bobo za obrone nic nie płace tylko dałam kase za zdjęcia i na kwiaty i tyle u mnie za duplikat się płaci 20 zł ale wole im zapłacic to i tak się opłaca

Buterfly a może jakieś muszki i nie w nocy a w dzien go pogryzły - albo uczulenie

dziewczyny nie płaci się za zgubienie, ja też tak zrobiłam i do października mogłam mieć zniżki - hehe
jejku to było 4 lata temu :szok:

kochane ja dziś mam wizytę mojego brata, przyjeżdża o 11 i będzie do końca meczu polska-rosja, dlatego życzę WAM miłego dnia - ponieważ mogę dziś rzadko zaglądać :-)

nic sie nie placi???? ale masz dobrze :) u mnie za podejscie do obrony placi sie i to sporo:( szkola nazwala to jako " wypromowanie studenta" i musze zaplacic 600zl i na obronie miec kwitek ze zaplacilam jakby ktos chcial zobczyc hehe
bietka u mnie nawet za to ze ocene Ci przepisza placisz. za wszystko doslownie takie zdzierusy sa:((( milego dnia kochana :)

Marta uczulenia chyba nie ma :-) może w pracy na magazynie jakieś komary latają albo nie wiem co, zobaczymy co dalej, bo ma 3 pogryzienia a panikuje jak małe dziecko :blink:

bietka
miłego dnia :)

Bietka to miłego dnia ja już nie mogę się doczekac 19 stej :-D
Bobo Matko ! zdzierstwo ! :szok: ja za obronę nie płacę nic tylko 50 zł na zdjęcia do dyplomu i to wszystko - masakra

oki ja spadam - do później

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry