Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nauseo, mam juz w sypialnie pax brevik, wiec chce do niego dokupic jakies dwa wezsze korpusy i postawic w przedpokoju. niestety nie mam w ogole miejsca na inne warianty, komody itp. mam nadzieje, ze ten rok jakos przezyjemy z malenstwem w sypialni, a za rok zmienimy tapety. dlatego ten pax brevik. wtedy bedzie mozna kombinowac szafe z dwoma dokupionymi elmentami jak sie chce. zreszta nawet teraz kiedy przeniose do przedpokoju wszystkie kurtki bede mogla troche pokombinowac z polkami i nie musiec wszystiego kupowac od nowa. ten system brevik jest dobry, ze wszystko wszedzie pasuje. ciekawa jestem czy nie bedziemy dostawac klaustrofobi w przedpokoju jak wstawie te dwie szafy(ki)(nazywam je szafkami, bo to ten wezszy wariant).nausea pisze:aga jakie szafki wybrałaś, może ja też sobie takie zakupię, bo myślimy op Komandorze, ale nie wiem jak z ceną.Nam i tak przydałaby się szafa i tak,ale to duże koszty.daj znac co fajnego wybrałaś w IKEA.Pościel jest tam tania dośc i śliczna, ale mówię, wymiary niestandartowe![]()