reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Elżbietka   były... były... ale czy owocne to się zobaczy.... dzis też będą... ale nie nastawiam się że będą owocne... tak chyba lepiej... mniejsze rozczarowanie później...
a jak u Ciebie?

Elżbietka   były... były... ale czy owocne to się zobaczy.... dzis też będą... ale nie nastawiam się że będą owocne... tak chyba lepiej... mniejsze rozczarowanie później...
a jak u Ciebie?

Jestem troszeczke smutna  :( -bo dziś zauważyłam lekko zabarwiony śluzik czyli @ znowu dała o sobie znać i tylko patrzeć jak mnie zaleje  :mad:-coś nie daje za wygraną a ja mam jej już serdecznie dość .Muszę poczekać aż się porządnie rozkręci następnie skończy i biegiem do gina ponowić cytologie modle sie aby wyszła dobrze ,od razu poprosze o jakieś leki na szybsze zajście,może z moją owu coś nie tak ,choć wydaje mi się ,że ją mam ,przynajmniej co miesiąc ją odczuwam -ale może tylko mi się zdaje  :(

Jestem troszeczke smutna  :( -bo dziś zauważyłam lekko zabarwiony śluzik czyli @ znowu dała o sobie znać i tylko patrzeć jak mnie zaleje  :mad:-coś nie daje za wygraną a ja mam jej już serdecznie dość .Muszę poczekać aż się porządnie rozkręci następnie skończy i biegiem do gina ponowić cytologie modle sie aby wyszła dobrze ,od razu poprosze o jakieś leki na szybsze zajście,może z moją owu coś nie tak ,choć wydaje mi się ,że ją mam ,przynajmniej co miesiąc ją odczuwam -ale może tylko mi się zdaje  :(

LANA , słonko, a moze to te plamienie implamtacyjne?? nie zamartwiaj sie tak bardzo, mocno cie przytulam!!

axxa, oj było ;D ;D, nawet nie myslalam o dzidziusiu w tym momencie ;D ;D dzisiaj tez bedzie ;D
ale sluziki nie ma tego płodnego niby ::)

LANA , słonko, a moze to te plamienie implamtacyjne?? nie zamartwiaj sie tak bardzo, mocno cie przytulam!!

axxa, oj było ;D ;D, nawet nie myslalam o dzidziusiu w tym momencie ;D ;D dzisiaj tez bedzie ;D
ale sluziki nie ma tego płodnego niby ::)

reklama
Sylwia i Mazurek oje gratulacje dziewczyny. Bardzo się cieszę :)

A ja czekam na @, lada dzień będzie i to oznaka, że znowu o miesiąc mniej do czekania na moją chwilę ;)

Do góry