reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Kamilko strasznie mi przykro ze to jeszcze nie teraz , ale miesiac szybko minie i ....trzeba sie zabrac do roboty...mam nadzieje ze razem bedziemy mogly podzielic sie ta nowina w najblizszym czasie ....bo jak juz cos to ja tez dopiero lipcowa mama może zostane
pozdrawiam

reklama
Kamilko strasznie mi przykro ze to jeszcze nie teraz , ale miesiac szybko minie i ....trzeba sie zabrac do roboty...mam nadzieje ze razem bedziemy mogly podzielic sie ta nowina w najblizszym czasie ....bo jak juz cos to ja tez dopiero lipcowa mama może zostane
pozdrawiam

Rusałko!!!! Tak bardzo się cieszę i GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!
Juz myślałam, że bociek zapopmniał o dziewczynach z BB, ale się pomyliłam.
Wiecie ja już powoli tracę nadzieję, ale takie sytuacje jak ta dzisiejsza wiadmość Rusałki podnoszą mnie na duchu i dają wiarę, że jednak można zafasolkować... tylko trzeba tego zabardzo nie chcieć ;)
Ka milko przykro mi, że przydarzyła Ci się taka przykra historia :( Napewno będziesz mamą lipcową... i ja może też ;)
Pozdrawiam serdecznie i jeśli mogę to zabieram trochę fluidków od Rusałki bo bardzo ich potrzebuję :)

Rusałko!!!! Tak bardzo się cieszę i GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!
Juz myślałam, że bociek zapopmniał o dziewczynach z BB, ale się pomyliłam.
Wiecie ja już powoli tracę nadzieję, ale takie sytuacje jak ta dzisiejsza wiadmość Rusałki podnoszą mnie na duchu i dają wiarę, że jednak można zafasolkować... tylko trzeba tego zabardzo nie chcieć ;)
Ka milko przykro mi, że przydarzyła Ci się taka przykra historia :( Napewno będziesz mamą lipcową... i ja może też ;)
Pozdrawiam serdecznie i jeśli mogę to zabieram trochę fluidków od Rusałki bo bardzo ich potrzebuję :)

czy ktoras z was bada sobie szyjke macicy?Ja probowalam ale nie wiem czy to ma sens.Zawsze mi sie wydaje ze jest w innej pozycji niz dnia poprzedniego :( P.S. Kamilko wierze , ze Ci sie uda nastepnym razem ;) Chociaz domyslam sie co czujesz(ja jestem zawsze bardzo zla)

czy ktoras z was bada sobie szyjke macicy?Ja probowalam ale nie wiem czy to ma sens.Zawsze mi sie wydaje ze jest w innej pozycji niz dnia poprzedniego :( P.S. Kamilko wierze , ze Ci sie uda nastepnym razem ;) Chociaz domyslam sie co czujesz(ja jestem zawsze bardzo zla)

:laugh:Rusalko troche spoznione( bo mnie nie bylo i nie doczytalam) AleOGROMNE GRATULACJE !!! ciesze sie razem z Toba. Jak sie czyta ta wiadomosc(kiedy sie wlasnie dowiedzialas) to az sie plakac chce ze wzruszenia. Oby tych wzruszen jak najwiecej na tym forum ;)

:laugh:Rusalko troche spoznione( bo mnie nie bylo i nie doczytalam) AleOGROMNE GRATULACJE !!! ciesze sie razem z Toba. Jak sie czyta ta wiadomosc(kiedy sie wlasnie dowiedzialas) to az sie plakac chce ze wzruszenia. Oby tych wzruszen jak najwiecej na tym forum ;)

reklama
Do góry