reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Rusałko kochana GRATULAAAAACJEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-tak sie cieszę ,że Ci się udało,cudowna wiadomość z samego rana.Dbaj teraz bardzo o siebie i maleństwo  ;D KAmilka-teraz czekamy na Ciebie  ;D Rany ale ja bym chciała do Was dołączyć ale może już w krótce  ::)-teraz jeszcze dwa dni luteiny i czekam na @ bo wątpie aby po pierwszym miesiącu hormonków coś pomogło w zajściu

reklama
Rusałko kochana GRATULAAAAACJEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-tak sie cieszę ,że Ci się udało,cudowna wiadomość z samego rana.Dbaj teraz bardzo o siebie i maleństwo  ;D KAmilka-teraz czekamy na Ciebie  ;D Rany ale ja bym chciała do Was dołączyć ale może już w krótce  ::)-teraz jeszcze dwa dni luteiny i czekam na @ bo wątpie aby po pierwszym miesiącu hormonków coś pomogło w zajściu

Kochana Rusałko strasznie mocno gratuluję wam :) :laugh: :laugh: :laugh: cieszę sie ze się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrów też przyszłego tatusia :) dbaj o siebie cały czas :) buziaczki dla Ciebie i upragnionej fasoleczki :)

Kochana Rusałko strasznie mocno gratuluję wam :) :laugh: :laugh: :laugh: cieszę sie ze się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrów też przyszłego tatusia :) dbaj o siebie cały czas :) buziaczki dla Ciebie i upragnionej fasoleczki :)

KA milko MAZUREK silunia LANA Izabelko-bardzo mocno dziękujemy!:)Tatuś szczęśliwy, wycałowany i bardziej roztargniony ode mnie:):):)
Zarazam ciąża wszystkie te, które tego pragną:):):)!!!-:)

KA milko MAZUREK silunia LANA Izabelko-bardzo mocno dziękujemy!:)Tatuś szczęśliwy, wycałowany i bardziej roztargniony ode mnie:):):)
Zarazam ciąża wszystkie te, które tego pragną:):):)!!!-:)

reklama
Do góry