reklama

nasze testowania...

reklama
a oto świezutkie i jeszcze gorąvce zdjecie teściku- na szczęscie!!!

coś nie widac zdjecia- czy u Was tez??

Mówię Wam- dwie kreseczki pojawiły sie od razu!!nawet ta rózowa wczesniej:)..i jest taka mocna i bardzo wyraźna:)!..patrze teraz na ten teścik i ze szczęścia płacze;):)

a oto świezutkie i jeszcze gorąvce zdjecie teściku- na szczęscie!!!

coś nie widac zdjecia- czy u Was tez??

Mówię Wam- dwie kreseczki pojawiły sie od razu!!nawet ta rózowa wczesniej:)..i jest taka mocna i bardzo wyraźna:)!..patrze teraz na ten teścik i ze szczęścia płacze;):)

i wiecie co..to chyba faktycznie coś w tym jest, ze trzeba rzucić na luz..Nie obstawiałam na czerwiec, bo obrona mgr..no, ale...:):):)..i tak termin obliczyłam sobie na 18.06.2006:)-nieźle..jakoś tak jest obrona:)

i wiecie co..to chyba faktycznie coś w tym jest, ze trzeba rzucić na luz..Nie obstawiałam na czerwiec, bo obrona mgr..no, ale...:):):)..i tak termin obliczyłam sobie na 18.06.2006:)-nieźle..jakoś tak jest obrona:)

Rusałko! teraz przede wszystkim życze Ci dużo zdrówka!
nie denerwuj się nie przemęczaj i przede wszystkim rozpieszczaj siebie i swój brzuszek :laugh: :laugh:
pozdrów swoją małą fasolkę od ciotki Ka milki :-* :-* :-*

ja będę wiedziała dopiero koło dziesiątej tylko nie wiem czy dam rafę iść sama po wyniki bo straszne mnie boli brzuch
chyba jeszcze nigdy mnie tak nie bolał :( :(
zaczynam mieć złe przeczucia >:( >:(

reklama
Rusałko! teraz przede wszystkim życze Ci dużo zdrówka!
nie denerwuj się nie przemęczaj i przede wszystkim rozpieszczaj siebie i swój brzuszek :laugh: :laugh:
pozdrów swoją małą fasolkę od ciotki Ka milki :-* :-* :-*

ja będę wiedziała dopiero koło dziesiątej tylko nie wiem czy dam rafę iść sama po wyniki bo straszne mnie boli brzuch
chyba jeszcze nigdy mnie tak nie bolał :( :(
zaczynam mieć złe przeczucia >:( >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry