reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze testowania...

reklama
No dziewczyny zrobiło się tutaj wesoło ;D

A ja coraz bardziej czuję sie na @. Od kilku dni już plamię, a dzisiaj dodatkowo ból brzucha doszedł. Pewnie jutro, pojutrze coś się z tego wykluje. Oczywiście na zjazd. Rewelacja :(

No dziewczyny zrobiło się tutaj wesoło ;D

A ja coraz bardziej czuję sie na @. Od kilku dni już plamię, a dzisiaj dodatkowo ból brzucha doszedł. Pewnie jutro, pojutrze coś się z tego wykluje. Oczywiście na zjazd. Rewelacja :(

Cicha , bardzo serdecznie ci gratuluje!!i nizmiernie ciesze sie ze ci sie udało:)
dzieki tez za pamięć :)
u mnie w tym miesiący nie ma szans :(, nawet sie specjalnie nie staramy, bo z takimi wynikami to nie da rady ::)
dzisiaj ide do endokrynologa a jutro do gina, zobaczymy czego sie dowiem.

Cicha , bardzo serdecznie ci gratuluje!!i nizmiernie ciesze sie ze ci sie udało:)
dzieki tez za pamięć :)
u mnie w tym miesiący nie ma szans :(, nawet sie specjalnie nie staramy, bo z takimi wynikami to nie da rady ::)
dzisiaj ide do endokrynologa a jutro do gina, zobaczymy czego sie dowiem.

Elżbietko, mam nadzieję, że dowiesz się czegoś pocieszającego - w końcu, żeby w dzisiejszym świecie, z tymi wszystkimi mega-lekami, lekarze nie potrafili szybko zaradzić ::)
Trzymam kciuki - daj znać, czego się dowiesz :)

Agutek to chyba 100% prawidłowość - @ przychodzi w najbardziej niewygodnym możliwym momencie... >:D Albo nie przychodzi, mimo że powinna ::)

Elżbietko, mam nadzieję, że dowiesz się czegoś pocieszającego - w końcu, żeby w dzisiejszym świecie, z tymi wszystkimi mega-lekami, lekarze nie potrafili szybko zaradzić ::)
Trzymam kciuki - daj znać, czego się dowiesz :)

Agutek to chyba 100% prawidłowość - @ przychodzi w najbardziej niewygodnym możliwym momencie... >:D Albo nie przychodzi, mimo że powinna ::)

Witam Was kochane! Pisałam na wątku mam czerwcowych, ale jak widzę jest on rzadko odwiedzany...

Serdeczne gratulacje dla nowo zafaslkowanych mamuś!  ;D No i właśnie do Was mam pytanko... jak długo po owulacji zaczęły boleć Was piersi i kiedy zaczęłyście czuć pierwsze objawy ciąży?
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnych, zdrowych 9 miesięcy!  ;D

reklama
Witam Was kochane! Pisałam na wątku mam czerwcowych, ale jak widzę jest on rzadko odwiedzany...

Serdeczne gratulacje dla nowo zafaslkowanych mamuś!  ;D No i właśnie do Was mam pytanko... jak długo po owulacji zaczęły boleć Was piersi i kiedy zaczęłyście czuć pierwsze objawy ciąży?
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnych, zdrowych 9 miesięcy!  ;D

Do góry