reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Moniolek z tego co wiem to hormony 2 fazy cyklu tj. progestron należy badać 3 krotnie bo walnia się pulsacyjnie.No i estrogeny to w 1 fazie cyklu.
Czy jest ustalona prawdopodobna przyczyna niemożności zajścia w ciążę??
A mąż był badany?
Mam koleżankę która 2 razy próbowała inseminacji. Najpierw są jakieś hormony przygotowawcze- duże dawki ale ona ma niedrożne jajowody i torbiel krwotoczną na jajniku i mąż ma słabe plemniki.
No niestety narazie się nie powiodło.
Ale jeśli nie masz stwierdzonej prawdopodobnej przyczyny niepodłoności to może trzeba zasięgnąć porady innego gin-a.

reklama
ELŻBIETKO Mogą być takie plamienia okołomiesiączkowe, które świadczą o endometriozie.
Możesz zrobić z krwi poziom CA-125.
Raczej po stosunku nie..

ELŻBIETKO Mogą być takie plamienia okołomiesiączkowe, które świadczą o endometriozie.
Możesz zrobić z krwi poziom CA-125.
Raczej po stosunku nie..

anusieńka , nie mam endometriozy!!
co do plamień okołomiesiączkowych, to nigdy ich nie miałam!!jak cos to międzymiesiączkowe!! brzuch nie boli, nie wiem co to...
a miala taka wielką nadzieje na fasolke...

anusieńka , nie mam endometriozy!!
co do plamień okołomiesiączkowych, to nigdy ich nie miałam!!jak cos to międzymiesiączkowe!! brzuch nie boli, nie wiem co to...
a miala taka wielką nadzieje na fasolke...

Ja nie mam pojęcia Elżbietko co to moze być..oby @ nie przyszła-tego Ci z całego serca życzę!!

Padnięta dziś strasznie jestem..zaraz idę położyć się spać!!!Dość wczesnie dziś wstałam. Mnóstwo spr miałam do załatwienia...a jak wracałam z Wrocka..to myślałam, całą drogę o tunczyku, czosnku, sałacie lodowej, papryce i grzankach;)Wpadłam,  zrobiłam sobie taka sałatkę..poźniej na deser kisielek..a teraz ruszyc się nie mogę..fuj..Z ogromnym apetytem to jadłam..i chyba przesadziłam ::)..

Poki co dobranoc ::) ::)

Ja nie mam pojęcia Elżbietko co to moze być..oby @ nie przyszła-tego Ci z całego serca życzę!!

Padnięta dziś strasznie jestem..zaraz idę położyć się spać!!!Dość wczesnie dziś wstałam. Mnóstwo spr miałam do załatwienia...a jak wracałam z Wrocka..to myślałam, całą drogę o tunczyku, czosnku, sałacie lodowej, papryce i grzankach;)Wpadłam,  zrobiłam sobie taka sałatkę..poźniej na deser kisielek..a teraz ruszyc się nie mogę..fuj..Z ogromnym apetytem to jadłam..i chyba przesadziłam ::)..

Poki co dobranoc ::) ::)

A może to tylko taka miesiączka rzekoma- a fasolinka już jest???OBY trzymam kciuki.
Tak napisałam o tej edno- bo ona jest podstępna i nie daje objawów- ale skoro gin nic takiego nie stwierdził- a to tylko po krwawieniach okołomiesiączkowych i również śródmiesiączkowych można stwierdzić i niby silnych bólach menstruacyjnych- no i Ca-125.
Ale myslę że ciebie to nie dotyczy

A może to tylko taka miesiączka rzekoma- a fasolinka już jest???OBY trzymam kciuki.
Tak napisałam o tej edno- bo ona jest podstępna i nie daje objawów- ale skoro gin nic takiego nie stwierdził- a to tylko po krwawieniach okołomiesiączkowych i również śródmiesiączkowych można stwierdzić i niby silnych bólach menstruacyjnych- no i Ca-125.
Ale myslę że ciebie to nie dotyczy

reklama
Elżbietka u mnie ostatnio (może to przy duphastonie) najpierw jeden dzień takich plamień... a na drugi raniutko pojawia sie wstrętna @.... ale jeszcze gdzieś czytałam że takie plamienia mogą byc w terminie spodziewanej @.. jeżeli ktoś już zafasolkował...

więc jeszcze nie wszystko stracone...

Do góry