reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Jesli chodzi o ból brzucha to bardzo często sie zdarza podczas ciąży przed terminem spodziewanej @ (@ nie przychodzi a brzuch boli) Ja tez tak mialam :) a teraz mam małego ssaka przy cycu :tak:

Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Jesli chodzi o ból brzucha to bardzo często sie zdarza podczas ciąży przed terminem spodziewanej @ (@ nie przychodzi a brzuch boli) Ja tez tak mialam :) a teraz mam małego ssaka przy cycu :tak:

NIe wiem co sie stalo, ale uśmiech mi zniknął dzisiejszego poranka, kiedy na tescie pojawila sie jedna kreseczka zamiast dwóch. Nie mam ani fasolki :-( ani okresu...teraz to mnie boli przy siusianiu :-( dziwne jest to wszystko, bo okres miewalam zawsze regularnie +- 1 dzien...a juz nic nie wiem...wedlug obliczen powinnam być w ciązy, ale to tylko jakies głupie obliczenia...staramy sie o dziewczynke, stad te glupie liczenia, bo tak to poszlibysmy na żywiol, spontanicznie, a nie wg jakis dziwnych obliczen... smutno mi :-(

Słoneczko nie smutaj się. Moga jeszcze wyjść dwie krechy :tak: Nie wszystkie testy siusiane mają aż tak dobrą czułość żeby wykryć ciążę w pierwszym dniu po planowanej miesiączce. Niepokojące jest to pieczenie, nie złapałaś czasem czegoś? Zapalenie pęcherza też może opóźniać @ i powodować pieczenie. Może lepiej skonsultuj z lekarzem.

Trzymam kciuki :tak: ;-)

Juz pisalam w rozdziale zdrowa mama, ze jestem zaniepokojona moimi objawami ktore pojawily sie na narzadach płciowych...niby to opryszczka, nie wiem...balam sie ze zwłaszcza o fasolke...nie wiem skad mi sie takie świństwo wzięło...podpowiadaja mi, ze moze w wc publicznego...mozliwe, bo mam do tego tendencje...wysmarowalam sie zoviraxem i objawy ustapily...dzis mnie boli przy siusianiu...jestem uziemiona jezeli chodzi o ginekologa, bo mieszkam zagranica...jade za parę dni po Polski i tam chce isc do lekarza...okresu jeszcze nie mam...juz sama nie wiem co jest grane...natura jest nie do odgadnięcia i nie da sie jej przezywciężyc...oby wszystko bylo dobrze...

reklama
Do góry