reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

wiecie co monika zalozyla ten watek ale juz dlugo dlugo jej u nas nie bylo?:confused:
dzidzia pewnie pochlonela ja bez reszty:tak:
sami twoj Mateuszek starszy od Emilci tylko 2 dni a juz chwyta zabawki,nono moja jeszcze nie.Wkladalam jej grzechotke do raczki ale nie umie jeszcze trzymac, za to w kapieli zaczyna machac nozkami no predzej tylko lezala i zagladala.A gladziecie wasze szkraby w kapieli na brzuszku?Emilka uwielbia jak lezy na brzusiu oczywiscie M ja trzyma pod paszki i co chwilke zanuza jej buzke w wodzie:szok: ,oj jak jej sie podoba mi zdecydowanie mniej:tak:

reklama
Też zastanawiałaam się co tam z Moniką...:confused: Pewnie tak jak mówisz Szmino, albo nie ma już internetu czy co....

Szminka to mały nurek Wam rośnie!:tak:
Ja bym się bała, nie wiem czy małej spodobałoby się...:laugh2::confused:

A jeśli chodzi o kąpiele to dziewczyny dalej uważacie na uszka, czy już może tam się woda dostawać?? Bo nam czasem sie nalewa, to przechylam małą boczkiem i wytrząśniemy i wsio ok....!!!

To na uszka trzeba bylo uwazac w kapieli Madziallenko:szok:?! Dobrze ze chociaz teraz sie o tym dowiaduje. Lepiej pozno niz wcale. U nas nic sie nie dzialo wiec moze woda sie nie nalewala:dry:. Zreszta ja moze troszke uwazalam na te uszka bo przeciez nikt nie lubi w nich wody. Teraz kapiemy normalnie. Uszka czasem mokre ale bez przesady:tak:.

Czesc dziwczynki dziekuje za pamiec u nas ok wykorzystuje sytuacje ze Ala spi i weszlam zobaczyc co u was. U nas ok bylismy u tesciów a obecnie mam egazminy do zaliczenia na studiach doktoranckich i nie mialam jak wejsc na internet. Mala 18 skonczyla 3 miesiace, a wczoraj miala imieniny.hihi. 1 liapca mamu chrzciny, wiec jest troche przygotowań.19 bylismy na sczepieniu mala wazy 5200g i ma 59 cm. Ogólnie rosnie. Karmie ja piersia wkońcu skończyły mi sie te zapalenia a mialam ich 5 i kilka zastojow do tego. Kolka juz chyba przechodzi. A od wczoraj podajemy Ali troche soczku z marcheweczki, narazie po 1- 2 łyzeczki a potem wiecej, i mam kupowac pozniej z dodatkami. Obecnie wszystko wpycha do buzi i strasznie sie ślini czyżby to na ząbki:-). To chyba tyle w skrócie co u nas. Mam straszne zaleglości co u was ale mam nadzieje ze wszytko dobrze. Papap caluje wszystkie kwietniowki i dzidziusie.:-)

A to kilka naszych zdjęć

5z1a1z7.jpg

63abxp2.jpg

4vpo7si.jpg

5ya1ied.jpg

5x8cbya.jpg

Moniczko fajnie że się odezwałaś, powodzenia na egzaminach.....
super fotki, jaka już duża twoja córcia:-)

monika wczoraj o tobie wspomnialysmy a tu prosze naskrobalas cos,fajie ze wszystko u was dobrze,sliczna corcia i ladna ma sukieneczke:-)
madzialenka mi nikt o uszkach nic nie mowila a polozna jak kapala to lala duzo wody do wanienki i uszka byly w wodzie my tez tak robimy i nic sie nie dzieje :tak:no moze troszke uszka sa przybrudzone bo woda z dodatkiem plynu i to sie troszke zbiera na uszku:tak:ale zawsze po kapieli powycieram i jest ok:-Dbardziej uwazam na miejsca za uszkami bo Emilcia jak ulewa to czesto leci jej za uszko i jak sie zaniedba to potem i odparzona skorka i brzydko pachnie:tak:a co do nurkowania to kto wie:-Dpo wakacjach zapisujemy szkraba na basenik juz sie ciesze:-)

pozdrawiam pozostale kwietniowki!!!

reklama
Monika witaj kochana! Ale dawno Cie nie bylo! Pewnie Ala pochlonela Cie bez reszty? Milo ze zajrzalas i oczywiscie fajnie ze u Was wszystko ok. Superowe fotki nam prezentujesz. Corcia przesliczna, czarnulka slodka, widac ze dogaduje sie z rodzicami:tak:. Zdrowka dla Waszej rodzinki i zagladaj czesciej!

Do góry