reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze urodziny :)

reklama
ups.. a ja sie z spoznilam :(

Martusiu zycze CI wszystkiego najpszego z okazji Twojego swiata..

Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

Nigdy nie zbaczaj ze swojej drogi
którą wybrałas w wedrowce zycia
chocby Ci ciernie ranily nogi
a cel wydawal sie nie do zdobycia!

przepraszam za tak pozne ale mnie nie bylo wczoraj w domu :)

Ja też jak zwykle spóźniona (w weekendy mój mąż okupuje kompa),
ale Martusiu życzę Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim dużo miłości...

Tu zyczonka dla IZUNI
Izuniu kochana, jak wszystkim tak i tobie zycze szybkiego i latwego porodu,wynagrodzonego zdrowym dzidziusiem,duzo zdroweczka, milosci, usmiechu, pieniazkow(bo bez nich to raczej trudno), spelnienia wszystkich marzen i czego sobie tylko zapragniesz
Agatka, Kristian i Allanek!!!!!

droga IZUNIU KORZYSTAJĄC Z OKAZJI DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ OD KRECIKA .ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO DOBREGO ,LEKKIEGO PORODU ,ZDROWEGO DZIDZIUSIA ,SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL ,DUUUŻO PIĘNIĄŻKÓW I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE . Do życzeń dołaczają moi bliscy ADA,KAMIL ,TATA ADAM I NASZ OSKAREK .

Załączniki

• 2322222.gif
    2322222.gif
    6,4 KB · Wyświetleń: 82
  • 14.gif
    14.gif
    14,7 KB · Wyświetleń: 119
  • p63411.png
    p63411.png
    6,4 KB · Wyświetleń: 79
Serdeczne zyczenia:
zdrówka, radości, spełnienia marzeń
i bezbolesnego porodu
zyczymy my :)
Magda, Piotr i Kubuś​

Izuniu!!
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływałay,
by codzień uśmiechał sie do Ciebie świat cały
by nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr
co rowiewa wszystkie smutki

Kamila Dominik i Oliwierek

reklama
Ja również życzę WsZyStiEgO NaJ NaJ!!! SpEłNieNiA MarzeŃ i wszystkiego tego czego tylko TY sama sobie ŻyczYczySZ Izuniu  :)  :)  :) buziaczki  ;D

Do góry