Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla KajiMaji!!!!
Zdrowego i slicznego dzidziusia, duzo milosci i radosci oraz spelnienia marzen!
Zycza Magda Piotr i Kubuś
Kaju Maju!
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń
Kaju Maju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia
STO LAT,STO LAT NIECH ŻYJE,ŻYJE NAM!!!!!!!!!! KajuMaju,z okazji urodzinek przyjmij życzenia zdrówka,spełnienia marzeń,wspaniałej przygody jaką jest macierzyństwo,cudownego bobaska,lekkiego porodu i dużo pogody ducha na każdy dzień!
Dziekuje wam baaaardzo ! Mam dzis smutaskowy humor no i znow spac nie moge ( u mnie jest teraz 3.22 w nocy ) ale wasze slowa i to ,ze pamietacie i tak mi dobrze zyczycie (....a przeciez nawet tak wlasciwie to sie nie znamy ! ) sprawilo ,ze sie usmiecham i od tej pory juz sie biore w kupe !
;D Wszystkiego Naj Naj Naj lepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!Dużo szczęścia ...zdrowia ...miłości...cudownego maleństwa i spełnienia wszystich twoich marzeń!!!!!! zyczy Iwona , Michał i Brianek
Szczęścia zdrowia i słodyczy tego Nadia , Damian, i Kasia życzy. Korzystając z okazji życze ci aby te tygodnie uciekały teraz szybciutko i nadeszło szczęśliwe rozwiązanie. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*