Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale fajnie !
Gdyby nie wy to bardzo byloby mi dzis przykro , bo moje 26ste urodziny spedzam sama.
No ale jestescie i tyle cieplych slow od was dostaje , ze az nie wypada sie smucic .
KAJU MAJU!!!!Z OKAZJI URODZIN ŻYCZYMY CI Z CAŁĄ MOJĄ RODZINKĄ DUŻO ZDRÓWECZKA ,SZCZĘŚCIA ,SPOKOJNIE PRZEBYTEJ CIĄŻY ,SZYBCIUTKIEGO I MAŁO BOLESNEGO PORODU I ZDROWEJ PIĘKNEJ KRUSZYNKI
DUŻO CAŁUSKÓW OD NAS I NASZEGO NIENARODZONEGO OSKARKA
Kaju ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin (...) życzą Asia, Arek i Michaś
Kaju coż mogę dodać... poprostu podpinam się pod życzenia dziewczyn Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni, zdrowiutkiego i różowiutkiego bobaska i duuuużo milości.