reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Myslicie juz cos o wakacjach?

My w tym roku chcemy pojechac na Krete b w tamtym nigdzie nie udalo nam sie jechac :(...juz teraz bede chciala rozgladac sie za biletami achhh bylo by cudnie jakby to wypaliło;-)

Miska ty chyba bylas w tamtym roku jak sie nie myle
:no:się mylisz, bo w Turcji:tak:
A o wakacjach myślimy już:tak::-), jutro nawet chyba juz wszystko będzie jasne na 100%:-D, na razie cicho sza, żeby nie zapeszyć:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

reklama
ja też w tym tygodniu idę już szukaćbo w tym roku chcemy jechać już w czerwcu by we wrześniu jeszcze gdzieś na tydzień wyskoczyć - mój mąż mnie zaskakuje :-D
ale na początek znów TURCJA byłw planie Egipt ale pani z biura mnie nastraszyła tymi zamachami i że granice otwarte dla uchodźców wiecie lepiej dmuchać na zimne a TURCJA oj było cudownie.

My niestety wakacje spędzimy najprawdopodobniej osobno. Dlatego teraz w lutym mamy zarezerwowany pokój w Zakopcu. Mam nadzieję, że A. się uda wywalczyć tydzień wolnego przed wyjazdem.

My na dniach kupujemy bilety na samolot do Grecji:-):-) :tak:kuzynka juz nam zaklepała apartamencik i od 10 wrzesnia bedziemy się wylegiwać na ciepełku:-)
ale do wrzesnia szmat czasu:sorry: no ale na weekendzik majowy robimy wypad nad nasze morze, do Rowów, juz domek zarezerwowany :-) :tak::-)

My mamy już zarezerwowany wyjazd od 20 lipca, też w ciepełku będziemy polegiwać i nie tylko;-)
A za tydzień chcemy na kilka dni na narty, póki co nic nie znalazłam, na kilka dni górale kręcą nosem:dry:, a a. ma tylko tydzień urlopu i chcieliśmy jeszcze na kilka dni do rodziców, nie wiem co z tego wyjdzie:eek:Najwyżej w ciemno pojedziemy i na miejscu coś poszukamy. Jadą jeszcze z nami nasi znajomi ze Szczecina:happy2:

Wiem,że do wakacji daleko,ale moge wam polecic super ośrodek w Jarosławcu.Mieścina taka sobie i do piaszczystej plaży trzeba za miasto wyjechac,bo normalnie są kamienie,ale ośrodek jest poprostu super,jeśli chodzi o wyjazd z dziećmi,w zasadzie jest pod dzieci zrobiony.Jest świetlica z zabawkami,plac zabaw z hustawkami,piaskownicą zjeżdżalniami i zabawkami do dyspozycji(typu wiaderko,grabki,samochodziki),bo właściciele,też mają dzieci te zabawki po nich.
Sa koniki,kózki,traktorem możńa się przewieźć albo nawet kosiarką pan woził.
Rano przyjeżdża samochód z zaopatrzeniem i można kupić pieczywo itd. Można wynająć domek lub mieszkać w pensjonacie,jak kto woli.Jest cicho i wspaniale.Jedyny minus było to,że nie mieliśmy pogody i i strasznie wiało.Mieszkaliśmy w pensjonacie i był "okupowany",że tak to nazwę przez Śląsk,tzn liczne rodziny razemtam przyjeżdżają na okolo 3 tyg,wiec było gwarno,ale w domku było ok,bo byli tam nasi znajomi,włąsna kuchnia itd.
Ale na wyjazd z dziećmi naprawdę fajnie.Jest też ogromny dmuchany basen i wielka batuta do skakania.
Jarosławiec - wczasy nad morzem - Bugowska Sylwia - SAVANA - pokoje, domki w Jarosławcu

reklama
dziewczyny czy znacie kogos lub same bylyscie z dzieckiem w jakims bardziej egzotycznym kraju??pytam narazie czysto teoretycznie i sama szukam w interencie opini dzieko na wakacjach w dubaju. dokładnie taka egzotyka mnie interesuje.

Do góry