reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Marzenka moj tez nie przejmuj sie ostatnio to nawet go dobudzic nie moglam ,kochana ile maly wazy?? Nie denerwuj sie widac akurat spal sobie .

reklama
Bluelovie..nie powiedział mi lekarz.....zapytam za tydzień...chciałam jakies twarzowe zdjęcie ale buźkę ma skierowana w stronę kręgosłupa wiec tylko na tył główki popatrzyłam :) moj bardzo spokojny ostatnio jest...dzis w nocy sprawdzałam go doplerem..ale dzięki Bogu serduszko bije...na następna wizytę ktg najem sie słodkiego i opije fanty :)

Moje maluchy teraz też są mniej ruchliwe, ale tez czytałam ze na tym etapie tak jest bo maja Malo miejsca. A tętno jeden tez ma 150 a drugi 130.
Fenika 2100 to juz ladna waga. Gratuluje ;)

dziękuję :) nie wiem po kim/po czym ona tak rośnie ;)

Marzenka jak moja mała leżała twarzą w stronę kręgosłupa to tez jej prawie wcale nie czułam :)

Fenika super wieści ! Ja tez mam szyjkę od krzyża :p tylko ja sie obawiam ze ona mi tak zostanie na dluuuugo , aż za długo jak pierwszym razem ;)

Marzenka, pisałam na wątku głównym o swoich watpliwościach bo u mnie tez ruchy sie zmieniły, są duzo rzadsze i delikatne.

Marzenka moja mała od początku ciąży ma tętno ok 135, ostatnio na ktg wychodziło ok 125 i położna powiedziała że taka jej uroda. Tylko w trakcie obrotów i przewrotny tętno skakał nawet do 145.

Ania no wlasnie moj mały tez zawsze ma niższe ale nie jakos tak alarmująco niskie....ci lekarze mnie wykańczają tymi testami..mam juz dość :(...za4tyg postanowiłam sobie ze urodzę a maż szczęśliwy bo czeka na dzieciątko nr 3 jakby czekał na pierwsze i z chęcią obiecał pomoc ;)wiec za 4tyg ostro do dzieła !:) dzieci i maż maja wolne od szkoły i pracy wiec łyknę 2tyg z nimi w domu:)

My właśnie po wizycie, mimo skurczy szyjka 37mm-ginka mówi, ze ok. Ale pobrała wymaz i kazała zrobić elektrolity MG i Potasu, a ja wzięłam kurcze sód z potasem i się ciągle zastanawiam czy będzie Potas oddzielnie na wynikach? Mała Mi wazy 1500 g :) główką w dół, jest wymiarami idealnie na swój wiek. Dzisiaj znowu miałam atak woreczka żółciowego, nie mam już sił do niego :(

reklama
Do góry