reklama
rsz91
Fanka BB :)
Ania , strasznie cieszą takie informacje.... jeszcze chwila i będziesz miała swoje cudowne skarby obok siebie.... ostatnio czytałam , że "aby mieć idealnego faceta w życiu , trzeba go najpierw sobie urodzić" ty urodziłaś aż dwóch 
Beata 3maj sie , leż a wszystko będzie dobrze
Beata 3maj sie , leż a wszystko będzie dobrze
Kitki, cukier bardzo szybko spada po takich produktach jak banan, czy coś innego słodkiego. Lepiej żebyś zjadła pół bułki z sałatą, szynką, pomidorem, ogórkiem, tzn. warzywa powodują, że cukier uwalnia się powoli i dzięki temu nie ma nagłego spadku. Może spróbuj
Mam cukrzycę ciążową i takie mam zalecenia.
Beata to dobrze, że z ciśnieniem wszystko w porządku, bo to jest chyba najbardziej niebezpieczne. Całe szczęście jesteś pod dobrą opieką. Tak jak pisała Ania, jeżeli nie masz skurczy, to szyjka bardziej nie będzie się skracać o ile będziesz leżeć i odpoczywać.
Aniu, to świetna wiadomość!!!! Jeszcze chwilka i Antoś też będzie leżał w łóżeczku
20% tlenu to naprawdę niewiele, daje sobie chłopak radę
Super, że zaczęli jeść, widocznie potrzebowali tylko troszkę więcej czasu 
Kiedy będziesz mogła poprzytulać dzieci?
Beata to dobrze, że z ciśnieniem wszystko w porządku, bo to jest chyba najbardziej niebezpieczne. Całe szczęście jesteś pod dobrą opieką. Tak jak pisała Ania, jeżeli nie masz skurczy, to szyjka bardziej nie będzie się skracać o ile będziesz leżeć i odpoczywać.
Aniu, to świetna wiadomość!!!! Jeszcze chwilka i Antoś też będzie leżał w łóżeczku
Kiedy będziesz mogła poprzytulać dzieci?
Lusinda890
Fanka BB :)
Ania super wiadomości. Dobrze że chlopcy jedzą Twoje mleczko teraz będą rosli i szybko będziesz mogła ich mieć w domu. Na pewno trudno tak ich tylko odwiedzać i wracać do domu ale musisz być silna i przetrzymać to :*
Beata jak nie ma skurczy to dobrze, szyjka jeszcze wytrzyma kilka tygodni tylko odpoczywaj
zaciskaj nogi żeby malenstwo jeszcze posiedziało w brzuszku 
Kitki jak.najszybszego powrotu do córeczki
Beata jak nie ma skurczy to dobrze, szyjka jeszcze wytrzyma kilka tygodni tylko odpoczywaj
Kitki jak.najszybszego powrotu do córeczki
Beatka to widzę, że podobna nieco sytuacja i ja też dzisiaj skończyłam 33 tc.
Mnie wczoraj podali o 23 pierwszą dawkę sterydów i dzisiaj będzie druga.
Oczywiście jeszcze usg nie miałam ale na obchodzie już mnie nastraszyli cesarką, masakra... W 100% byłam nastawiona na naturalny poród.
Mnie wczoraj podali o 23 pierwszą dawkę sterydów i dzisiaj będzie druga.
Oczywiście jeszcze usg nie miałam ale na obchodzie już mnie nastraszyli cesarką, masakra... W 100% byłam nastawiona na naturalny poród.
reklama