reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Ja już po porannej wizycie USG.
To ta wizyta na którą wczoraj się zapisałam, bo przestraszyłam się tym, co ostatnio dzieje się u nas :-(
U mnie na szczęście wszystko jest OK, także uspokoiłam się.
Dzidzio ma już 2,5 cm i pięknie bije mu serduszko - 180 u/min (lekarz włączył głośnik i dał mi posłuchać).
A najfajniejsze było to, jak komicznie machało do nas rączkami, chyba nie podobało mu się że mu przeszkadzamy i że podglądamy :-)
No i nie wytrzymałam, rozpłakałam się z tego wszystkiego. Lekarz był bardzo miły, powiedział że nie dziwi mi się, że rozumie mnie, głównie z uwagi na fakt, że tak długo starałam się o tego malucha.
A oto zdjęcia:

To ta wizyta na którą wczoraj się zapisałam, bo przestraszyłam się tym, co ostatnio dzieje się u nas :-(
U mnie na szczęście wszystko jest OK, także uspokoiłam się.
Dzidzio ma już 2,5 cm i pięknie bije mu serduszko - 180 u/min (lekarz włączył głośnik i dał mi posłuchać).
A najfajniejsze było to, jak komicznie machało do nas rączkami, chyba nie podobało mu się że mu przeszkadzamy i że podglądamy :-)
No i nie wytrzymałam, rozpłakałam się z tego wszystkiego. Lekarz był bardzo miły, powiedział że nie dziwi mi się, że rozumie mnie, głównie z uwagi na fakt, że tak długo starałam się o tego malucha.
A oto zdjęcia:

Załączniki
Karolina1987W
Fanka BB :)
Napisałam posta i mi zaginął, ja dziś po pierwszej wizycie u położnej. Ciśnienie 110/80 i tyle wiem hehehe. Następna wizyta 9 października i teraz czekam na list z data usg
reklama
beata bardzo ładny dzidziuś
ja tez ci sie nie dziwie wspaniały widok 
andziorek spokojnie za kilka tygodni ci pomacha
ja juz po wizycie dzisiejszej na fotelu
wszystko ok globulki zadziałały, infekcji nie ma wiec bardzo sie ciesze a co mnie i lekarke zaskoczylo to macice mam taka duza juz na 12 tygodni pelnych powiedziala lekko ;O mowi ze znow bedzie duze dziecko ;O matko swieta
usg prenatalne niebawem 22 wrzenia a wizyte u mojej ginki na fotelu mam na 16 października na godzine 12
)musze wczesniej zrobic wyniki znów naczczo o zgrozo nienawidze chodzic na czczo oddawac krwi .
karolina no niestety w uk tak jest wspołczuje ;(
andziorek spokojnie za kilka tygodni ci pomacha
ja juz po wizycie dzisiejszej na fotelu

karolina no niestety w uk tak jest wspołczuje ;(