reklama
kasiagaw
Fanka BB :)
A moze macica jest jeszcze za nisko i dlatego...
Haha! mówiłam, że przegapiłam tego postaAntus ale u mnie bedzie synek prawdopodobnie)
Mi lekarka zawsze pisze 2/0/0 a z usg wynika, że jest 3,6.U mnie cały czas 3/0/0 to znaczy ze szyjka 3cm?? I wg mojej gin w porządku w pierwszej ciazy tez tak cały czas miałam i było ok. To wy macie długie te szyjki![]()
Renia, ale ta rączka z wyciągniętym paluszkiem jest cudownaI ja już poJa dziś miałam i cukier i połówkowe także się tam wysiedziałam. Nawet już ktg mi robili i teraz będą robić już na każdej wizycie, ale tylko na razie czy brak skurczy. No i brak
Moją szyjkę mi zawsze badał tylko ginekologicznie ale dziś jak się poskarżyłam na twardnienia to przez usg dopochwowo sprawdził i mam z zewnątrz 3,24 także mówi że nic nie widzi niepokojącego i zapis z ktg też dobry. Ale jak się skarżę to żebym pamiętała odpoczywać wtedy co twardnieje i magnez brać. Cukier też mi wyszedł "piękny" podobno
A co do dzidzi to u nas nic się nie zmieniło jest chłopak tak jak był
Wszystko ma na swoim miejscu, wszystkie pomiary prawidłowe także rozwija się superWaży 370g a mierzy chyba 21cm- chyba bo już nie wiem czy dobrze zapamiętałam przy tych pomiarach wszystkich
Zobacz załącznik 719605Zobacz załącznik 719606Zobacz załącznik 719607
Załączniki
reklama