reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Sweetka mnie wypuścili ze szpitala bo stwierdzili ze nie jest tak tragicznie, póki co leże. Za tydz mam wizytę zobaczymy co dalej. Moje maluchy w 20+3 miały 330 i 360g. Aktualnie jestem 21+3 tc. A ty jak? Jak ten szew? Bo ty masz tez rozwarcie wewnętrzne?

reklama
bluelovi nie wiem właśnie ile ważył, zapomnialam zapytac, a techniczka nie podala nigdzie wagi. oni tu mi nigdy wagi nie podawali :/

co do zdjęć to zauważylam, ze sprzęt w szpitalu mają jednak lepszy niz w dwóch klinikach gdzie bylam prywatnie :)

ania12344 - no ja przy zakladaniu szwa nie miałam rozwarcia jeszcze. Szyjka była zamknieta, twarda i miała 3,4 cm w porywach nawet 3,9. 2 tyg wczesniej na wizycie miala 2,6. Ale moja ginka dobrze wyczuła pismo nosem i powiedziała, ze skoro tak sie skraca w 18 tyg to z czasem nie bedzie lepiej. i rzeczywiscie 1,5 tyg po szwie poszłam na kontrole a tam lekkie rozwarcie wew. szyjka dalej twarda, szew ładnie siedzi ale rozwarcie lekkie sie pojawiło. Przy czym nie porównuj sie do mnie bo moja szyjka jest mocno nadwątlona - ja jestem po 5 histeroskopiach, uzywali kulociagu zeby ja rozszerzyc bo mam ja za waska, krzywą itp. więc wiesz szyjka szyjce nie równa ;)

milka - pięknie widać Twojego maluszka. Moja czestot ak sie uklada, że mało widać. Dla mamusi zdecydowanie za mało;)

Ostatnia edycja:
Klaudyna gratuluje udanej wizyty. I jaki duzy juz dzidzius 500g!

Milka super zdjecia. Chlopak na 100 % gratuluje ze wszystko w porzadku.

Milka super zdjęcia, bardzo ładnie wszystko na nich widać. Moje są dla mnie bardzo nieczytelne.
I dokładnie widać że to chłopczyk, nie da się ukryć :-)

Kubuś

Załączniki

• IMG_20151204_152445.jpg
    IMG_20151204_152445.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry