reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
dziewczyny ale macie piekne zdjecia :) ja dostałam zdjecia, bardzo wyrazne, ale wszystkie tycza sie narządów np zdjecie buzki pokazujace ze nie ma roszczepu podniebienia, podział serca, pęcherz. zadnego zdjecia portretowego :(

i już jestem po wizycie .. troszkę ulżyło bo wszystko cacy jest :-). Dziś tylko było badanie więc tylko tyle ... i aż tyle szyjka się "jeszcze trzyma" więc oby jak najdłużej ...

Mikulinka ja też Damiana urodziłam w 34 tyg wiec rozumiem obawy i oby rzeczywiscie trzymala się jak najdłużej... Ja teraz jestem dobrej myśli bo tym razem lekarz sprawdza wszystko konkretnie.

Mikulinka ja też Damiana urodziłam w 34 tyg wiec rozumiem obawy i oby rzeczywiscie trzymala się jak najdłużej... Ja teraz jestem dobrej myśli bo tym razem lekarz sprawdza wszystko konkretnie.

Renia to masz wczesniaczka. Mi dużo pomogła grupa na fb bo się obwinialam ... Widzislam i nadsl widze roznice miedzy dziecmi "donoszonymi". A jak się rozwija Damian?

Jeszcze dopisze bo wczoraj mi umkło - ciśnienie za wysokie mam mierzyć codziennie . Któraś się boryka z ciśnieniem ma taki problem w ciąży ? Na kolejną wizytę krzywa dawka 75 ... też się boje bo przy synu cukrzyca wyszła .

Ja różnice tez widzę choć dużo z nim jeździliśmy po lekarzach, rehabilitacjach i wszędzie twierdzą że wszystko jest ok. Teraz tez ma zajęcia z logopeda i gimnastykę to tez mówią ze motorycznie nic mu nie brakuje. Ja juz wiem ze troszkę więcej czasu potrzebuje niż rowiesnicy np chodzić zaczął jak miał 18msc, teraz ma prawie 4 i jeszcze duzo nie mówi ale to też ze się 2 jezykow na raz uczy. Widzę że idzie do przodu nie stoi w miejscu jednak zawsze jakby tak z kilkumiesiecznym "opóźnieniem"... o ile moge tak napisać bo też każde dziecko i tak w swoim tempie się rozwija. Wszystkie badania psychologiczne tez mu zawsze wychodza ze miesci sie w "widelkach" ale ja go mam zamiar wyslac do szkoly rok pozniej, nie będę dziecku klod pod nogi na samym początku rzucac... A jak pójdzie rok później to myślę że sobie juz super poradzi. Poza tym to przekochane i pogodne dziecko.

reklama
12299207_1004518959599837_2143492523176859744_n.jpg Mikołajek :-)

Załączniki

• 12299207_1004518959599837_2143492523176859744_n.jpg
    12299207_1004518959599837_2143492523176859744_n.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 98
Do góry