reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ja różnice tez widzę choć dużo z nim jeździliśmy po lekarzach, rehabilitacjach i wszędzie twierdzą że wszystko jest ok. Teraz tez ma zajęcia z logopeda i gimnastykę to tez mówią ze motorycznie nic mu nie brakuje. Ja juz wiem ze troszkę więcej czasu potrzebuje niż rowiesnicy np chodzić zaczął jak miał 18msc, teraz ma prawie 4 i jeszcze duzo nie mówi ale to też ze się 2 jezykow na raz uczy. Widzę że idzie do przodu nie stoi w miejscu jednak zawsze jakby tak z kilkumiesiecznym "opóźnieniem"... o ile moge tak napisać bo też każde dziecko i tak w swoim tempie się rozwija. Wszystkie badania psychologiczne tez mu zawsze wychodza ze miesci sie w "widelkach" ale ja go mam zamiar wyslac do szkoly rok pozniej, nie będę dziecku klod pod nogi na samym początku rzucac... A jak pójdzie rok później to myślę że sobie juz super poradzi. Poza tym to przekochane i pogodne dziecko.

Oj ta roznice to i ja widzę. .. właśnie "te tyly" widać gdy jest się wśród innych dzieci np placu zabaw .. logopeda hmmm był ale nic nie robił .... zacznę szukać nowego ... pedagog twierdził że jest nadpobudliwy nie umie sie skupic nie wykonuje polecen .. mysle o przedszkolu ale troszke sie obawiam bo często choruje A jak tam pójdzie to będzie masakra ...

reklama
Dziekuje kochane, szkoda ze mam tylko jedna fotke bo tak sie wiercil, ze udalo sie zrobic tylko jedno. Jeszcze tyle miesiecy, a ja nie moge sie doczekac tego mojego malutkiego Serduszka :-)

reklama
Do góry