reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Mi sie bardzo podiba jeszcze konrad,filip no ale nie mozna dziecku nadac tyle imion :)))

Kitki slodziaka masz w brzuszku :))

Ania gratuluje wizyty . daj znac czy cos znalazlas.

reklama
Moja corka to taki maly hardcore wlasnie ;)
Na razie pozostaje w grze Tobiasz. Gabriel. Ignas. Leon. Fabian.
Corka toleruje tylko Leona z tych co wymienilam.
No i moj Iwo ale to nie wiem czy mi sie uda przeforsowac marne szanse

Ale śliczne zdjęcia kitki ;)
Ania lepiej szukaj cos na wcześniej albo faktycznie niech twoja gin zrobi usg jeszcze jedno. Malutka napewno sie obróci.

Tak czekala na potwierdzenie plci. Skakala z radosci ze brat. Teraz szaleje z imionami:) wymyslila ze Alex albo Natan. Powiedzielismy ze ladne ale ze chcemy zeby bylo niepopularne a alexow i natanow u nas pelno. Poszla obrazona. Za 5 min wrocila " mama juz wiem...w takim razie Zenek" :eek::what: maz sie oplul piwkiem jak uslyszal jak mowila:rolleyes:

No nie, padłam po prostu i oplułam ekran ze śmiechu.... Na Zenka, to ja bym w życiu nie wpadła... :D
Moja Julka za to, jak pytamy jak braciszek będzie miał na imię, mówi : Czesiu :) ( imię mojego męża ;)) u nas dawno ustalone, że będzie Kacper Kamil i raczej zmian nie przewiduję a już na pewno nie w stonę imion Zenek czy Czesiek ;)

My tez raczej nie. Corka mysle ze po zlosci skoro nie chcielismy sie zgodzic na alexa i natana i ze ma byc niepopularne to tak wymyslila. Poprostu ma byc na jej i koniec. Ma b silny charakter. I do tego uparta

Dzieki dziewczyny. Na razie nie moge sie do ostatniej przychodni dodzwonic... W niektore dni na tygodniu maja zamkniete ale nie mam jak sprawdzic kiedy bo strone internetowa maja baardzo uboga. Jeszcze poprobuje, jak nie bedzie z nimi kontaktu to dzwonie do mojej gin.

My jesli będziemy mieć kiedyś chłopca to pierwszy na pewno dostanie Eugeniusz ( Geniu) do kolejnych podoba mi się Jan, Filip

Ja juz po wizycie standardowo tylko na fotelu :) wszystko ok tylko szyjka miekka ale nie ma rozwarcia ,mam zakaz dzwigania malego no ale coz... Czasem sa sytuacje wyjatkowe. Glukozy oczywiscie nie mialam kiedy zrobic ale lekarka mowi ze nic sie nie stalo ze mam zrobic na nastepna wizyte ktora mam 13 stycznia :)a i po badaniu mojego brzuszka mowi ze dzidzius nie bd malutki :) raczej pojdzie w slady brata :baffled: :DDD

reklama
Do góry