reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Lusinda brakam tabletki zurawina + pokrzywa i na recepte furaginum( moze masz w domu)

Kitki powiem Ci ze super sie to pukladalo w tej sytuacji. Wszystkie wizyty pumawiane na nfz i to tak ze Cie nie splawia no i potem kontynuacja po porodzie. Ciesze sie ze tak sie udalo

Beata i Justs trzymajcie sie i nogi mocno zaciśnięte. Lezcie jak mówią i wytrzymas
cie jeszcze troszke.

Ewe a dali Ci cos na to nadcisnienie?? Czy masz tylko kontrolowac??

reklama
Beata, oby udało się utrzymać synusia pod serduszkiem jeszcze 3 tygodnie. A nawet gdyby coś zaczęło się dziać, to On jest już naprawdę duży i na pewno świetnie sobie poradzi. Dobrze, że tak dokładnie się Tobą zajmują. Tak jak pisały dziewczyny, zaciskaj nogi najmocniej jak potrafisz :* Przesyłam buziaki dla Was

Klaczek wiadomo już co z Twoją córeczką? Martwimy się... Dużo zdrówka dla Niej!

Justa - dobrze, że lekarze tak szybko zareagowali i dostajesz kroplówkę. Szyjka pewnie skróciła się pod wpływem skurczy i jak one ustąpią to może i szyjka przestanie się skracać. Współczuję, że nie możesz wstawać, wygodne masz chociaż łóżko? Maluszki mają bardzo dobrą wagę i to jest bardzo pocieszające :)

Mikulinka, ja zmniejszam zdjęcia normalnie w paincie. Tzn daje edytuj i tam w paincie jest opcja zmniejsz rozmiar i zamiast 100 wpisuję np. 50
Dla Ciebie print screen

Ewe, córeczka ma już fajną wagę i dobrze, że u niej wszystko dobrze :) Dostałaś lek na obniżenie ciśnienia?O ile dobrze się orientuję powinnaś dostać dopegyt.

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    250,9 KB · Wyświetleń: 85
Córcia juz w domu. Wszystko przez wirus który objawial się 2 dniowym katarem. Zaatakował węzły chłonne stąd osłabienie. Chociaż to nie jest jeszcze ostateczna diagnoza. Ale kroplowki ja wzmocniły. Jeszcze musi zacząć jeść. Musi być lepiej bo jeszcze i mnie połoza na oddzial z tych zmartwien:(

Ojjj Justa widzę ze chyba podają Ci to samo co mnie... Atibosin czy inaczej cos na T. I 48h lezysz... Mnie się skonczylo dzisiaj o 15 na szczęście i moze jutro na porannym obchodzie się czegoś dowiem co dalej...

Póki co u mnie jest całkiem nieźle tylko coś mała się rozpycha jak cholera... Normalnie nie raz mam wrażenie ze brzuch mi pęknie. Marzę już o własnym łóżku bo od szpitalnego to już wszystko mnie boli.

Kłaczek, dobrze, że Córcia już w domu! Teraz paskudny okres, te wirusiska wszystke obrzydliwe krążą! Na pewno powinno być lepiej, skoro się Córcie udało wzmocnić! Dbajcie o siebie! Kochana, spokojnie, wszystko na pewno zacznie się normować! Trzymam kciuki !

Lusinda brakam tabletki zurawina + pokrzywa i na recepte furaginum( moze masz w domu)

Kitki powiem Ci ze super sie to pukladalo w tej sytuacji. Wszystkie wizyty pumawiane na nfz i to tak ze Cie nie splawia no i potem kontynuacja po porodzie. Ciesze sie ze tak sie udalo

Beata i Justs trzymajcie sie i nogi mocno zaciśnięte. Lezcie jak mówią i wytrzymas
cie jeszcze troszke.

Ewe a dali Ci cos na to nadcisnienie?? Czy masz tylko kontrolowac??

Sweetka Antus na razie nic nie dostalam. A wlanie pamietam ze niektore z was biora ten lek. Na razie mam mierzyc w domu zapisywac. Jakby sie cos dzialo to na ip. A na nastepnej wizycie 17.03. zobaczymy.

reklama
Do góry