reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Beata nie myśl tak! Już donosiłas! Nawet jakby coś się teraz działo to maluszek w szpitalu będzie bezpieczny. Staraj się proszę myśleć pozytywnie o tym jak juz będzie po wszystkim i będziesz chodzić sobie na spacerki z wózkiem :) wiem jakie to trudne, ale leżąc nie można do siebie złych myśli dopuścić bo potem się tylko nasilają. Robisz wszystko co możesz dla maluszka :*

reklama
Beatka - sciskam Cie mocno. Nie mysl tak! Przeciez robisz co mozesz. Walczysz z poswieceniem o kazdy dzien dla synka. Powinnas byc z siebie dumna a nie sie dolowac

Beatka będzie wszystko dobrze. Jestes pod dobra opieka i masz juz bezpieczny tydzień. Nic maluszkowi nie grozi. Trzymaj sie kochana

Beatka każdy dzień w brzuszku jest ważny, ale leżysz w dobrym szpitalu, macie najlepszą opiekę a Synek już duży, więc na pewno wszystko skończy się dobrze. Takie leżenie w szpitalu z pewnością nie jest łatwe, ale jesteście tam bezpieczni. My tu wszystkie za Was kciuki trzymamy :*

Beatka nie doluj się:-* jesteś w 34 tc więc praktycznie jeszcze 3 tyg i ciąża donoszona. Po prostu wcześniej będziesz miała dzidziolka przy sobie :-)

Mnie dzisiaj zbadali ale profilaktycznie jeszcze magnez będą podawać więc weekend zapowiada się w szpitalu. Może na wieczornym obchodzie więcej się dowiem jak moja lekarka przyjdzie.

Martita a Tobie gratuluje udanej wizyty :-)

Dziękuję kochane, nawet nie wyobrażacie sobie jak dużo znaczą dla mnie Wasze słowa wsparcia i otuchy. Ciągle płakać mi się chce :-( Tyle lat starałam się o tego dzidziusia, a teraz donosić go nie mogę :-(
Beatka jestem w bardzo podobnej sytuacji do Ciebie. Ale nie zamartwiaj sie tak bo w zasadzie juz donosilas. Nawet jakbys urodzila teraz to bylby tylko ciutke wczesniak a w szpitalu masz bardzo dobra opieke. Wiec bedzie dobrze. Ja lezalam w szpitalu w 19tc z mozliwoscia straty, potem w 20tych tc mialam takie mysli bo wiedzialam ze jak sie urodzi to bedzie ciezko... Ale teraz juz finiszujesz kochana. Wiec mysl pozytywnie a ja trzymam kciuki za kazdy kolejny dzien sciskam mocno

reklama
Beatka przede wszystkim o nic się nie obwiniaj, robisz naprawdę wszystko co możesz i będziesz najlepszą mamą na świecie :) Właśnie mi ciocia przed chwilą opowiadała o moim kuzynie którego urodziła w 30 tc i ważył 1600 g a teraz mierzy 2,03 metra - taki chłop niego wyrósł :) A to było prawie 35 lat temu :)

Do góry