reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Alunia wow, mała to już ma konkretną wagę! :D jeszcze chwila i dobije do 3 kilo! :) szok, ze juz takie duze dzieciaczki nosimy :)
i super, ze Cię wypisują :*
co do tej tętnicy to nie zamartwiaj się, widocznie malutka naprawdę się schowała, grunt, ze 3 lekarka doświadczona i znalazła :)

reklama
Renia mnie właśnie ginekologicznie badają i po tym stwierdzają, więc w sumie uspokoilas mnie nieco ;-)

Milka z tą tetnicą to sobie myślę, że przecież jakby jej nie było to dziecko by nie przeżyło... A przecież fika jak szalona no i waży konkretnie ;-)

Alunia ale masz klocuszka w brzuchu :) Dobrze że z małą wszystko w porządku. Leż dużo żeby jak najdłużej wytrzymać :) a skoro znalazły w końcu tą tętnicę to się już nie denerwuj, bo widocznie na prawdę nisko leży ta Twoja baletnica :)

Dzisiaj jest 33+6 tc także kończymy 34 tydzień ;-) matko tak sobie myślę że już zaraz bedziemy rozpakowane wszystkie:-)

Mysza ale się porobiło trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Justa jej u ciebie tez nerwowo trzymam kciuki
Beata jesteś dzielna! Dasz radę! Trzymaj się :-*
Kochane trzymajcie się w tych szpitalach, dużo sił dla was, jesteście dzielne mamuśki :-)

Dziewczyny zaciskac nogi ile sie da i trzymac jak najdluzej;)

A pamietacie jak sie martwilam wielowodziem? Nawet z Martita dyskutowalysmy bo Ona znow sie martwila ze wod jest za malo. I teraz obejrzalam usg i tak w 27tyg mialam afi 19.7 wiec na granicy. A tydzien temu w 30tyg afi 10.2:eek: myslicie ze przez 3tyg moze sie tak zmienic? Czy to raczej blad ktoregos pomiaru?

Dziewczyny właśnie dostałam wypis ze szpitala i zwolnienie lekarskie dla męża do opieki nade mną. Z jednej strony się cieszę że jadę do domu, ale z drugiej boję się, bo tutaj byłam pod stałą kontrolą i opieką. Podobno tłum dziewczyn jest w rejestracji, dlatego wypisują do domu kogo tylko się da :-/ Lekarz zapytał się mnie gdzie mieszkam, a że niedaleko szpitala, to powiedział że ok, że w każdej chwili szybko dojadę... :no:

reklama
Do góry