reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

ilonka
podziel się tą pozytywną energią :)
mój tak samo powtarza i tłumaczy mi ale wiesz że kobiety to są głupie pod tym względem niektore a zwłaszcza ja. Od zajścia w ciąże mam już +10 kg, ale od zeszłego roku to już 12+... to dla mnie jest wogóle nie do ogarnięcia hehh...

reklama
U mnie plus 7 kg jak na razie na wadze :]... Aj co tam dziewczyny będziemy się przejmować. Głodować ani odchudzać się nie będziemy przez jakies widzi mi się lekarza. Nie mniej jednak moja lekarka wręcz powiedziała, że co tak słabo z tą wagą :p:p:p Więc GŁOWA DO GÓRY :) Najważniejsze zdrowie dzieciaczka!!

ilonka

eeee to może poprostu przesadzam;/
idziemy łeb w łeb wobec tego ;-) a myslałam że jestem ewenementem.
masz rację, że głupia liczę kg a to dla dziecka jem witaminy i widać potrzebuje skoro ciągle głodna sie robie. Koniec tego użalania się!

Dziękuję ilonka naprawde uświadomiłaś mi że to nie kg najważniejsze...

reklama
Do góry