reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

werka to jak Ty funkcojnujesz, przecież to jakbyś prawie wcale nie miała :(

kasia jak nie było potrzeby to nie martw się, ze nei było usg. Na 4d się nacieszysz i napatrzysz :) film będziesz nagrywać z usg 4d? pochwalisz się?? :)

reklama
tak, ciśnienie mam mierzone co wizytę dzisiaj 102/70 i ogólnie jest ok.

No to dobrze :) Ciśnienie wręcz super :)

Kasia ty to masz cisnienie dobre. Ja niestety bardzo niskie 80/60, albo 100 na 55... okropnosc nie raz mi sie rece trzesa jak u alkoholika...

Mam to samo, wczoraj rano było 96/48 :/ Też mi często słabo i ręce się trzęsą :/ I pomyśleć, że w pierwszej ciąży miałam dokładnie odwrotny problem ;)

werka to jak Ty funkcojnujesz, przecież to jakbyś prawie wcale nie miała :(

kasia jak nie było potrzeby to nie martw się, ze nei było usg. Na 4d się nacieszysz i napatrzysz :) film będziesz nagrywać z usg 4d? pochwalisz się?? :)

tak film mi mają nagrać i zdjęcia. zdjęciami się pochwalę a co z filmem to nie wiem bo konta na you tube nie mam :(

Ja Kobitki po wizycie

Mała zdrowa, wyniki dobre, ciśnienie 100/60
tylko nie uwierzycie ...
mój kolosek waży już 1170g :szok:
teraz już wiem skąd te dolegliwości już u mnie ...
ginek powiedział: " no, trochę duża ale byle zdrowa,
narazie się nie martwimy jak Pani urodzi ..." :happy:
tak chciałam pysiaczka zobaczyć a akurat spała
i była odwrócona profilem ...

Witajcie!
Zgodnie z obietnicą....
Wczoraj bylismy z chopem na badaniu echa serca dzidzi. Maluszek ma się dobrze, wszystkie przepływy prawidłowe, waga na poziomie 590 g, no i najważniejsze, to będzie CHOP:-D

monysia kawał baby!!! ale to dobrze, ja bym się cieszyła, silna zdrowa dziewuszka będzie.
małami a dziewuszke małą masz już w domu prawda? no to gratuluje chłopaka!!

Też jestem niskociśnieniowcem, ale mówią mi że się powinnam cieszyć zwłaszcza jak takie ciśnienie mam w ciąży, bo co prawda to uciążliwe jest czasami to jednak w ostatnim trymestrze ciśnienie wzrasta i wtedy będzie ok, a te co mają wysokie będą się musiały martwić.

reklama
monysia no to nic tylko się cieszyć, ze córa pięknie rośnie, ja to marzę żeby usłyszeć Iga waży 1000gramów, bo wtedy odetchnę :)

kasia ja też do tej pory miałam niskie ciśnienie, a ostatnio mi gin wyczarował 130/70 :/ ogólnie zawsze mam niskie nawet bywało 80/60 ale teraz mam troszeczkę wyższe 110/70 oby się takie trzymało no i też mi się woda zbiera, ograniczam sól ale jakoś nie zauważyłam kosmicznych zmian

małami gratuluję chopa :-D

Marti a ile ma twoja mała?

Do góry