reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

anitka cieszę się, ze jednak wyniki glukozy ok, ja jutro muszę iść się na nie umówić, bo tak z biegu u nas nie można :/

Kingolinka to odpoczywaj słońce i leż, oj ależ te dzieci w 2011 roku chcą szybko wychodzić :/

reklama
No moja dzidzia widocznie upodobała sobie zdecydowanie dolną część brzucha. Wczoraj to się ruszyć nie dało a siku to co sekunda, myslalam ze nie utrzymam :( i wogole wczoraj malo co sie ruszał juz spanikowana chcialam do szpitala jechac ale na szczescie po poludniu cos tam postukał. Ehh czekaja mnie ciezkie miesiace przede mna. A co do szyjki lekarka mowila - krotka ale nic wiecej wiec chyba jest okej??

Asia- tez tak mialam raz kopała mnie skubana przez dwa dni po pipce myślalam ze wychodzi bo takie mialam wrażenie ale sie potem obrociła i teraz leży głowa w dół za to wali lapkami w pachwiny ;-)

no dzieci maja jeszcze miejsce to pewnie sobie fikaja :)
moj to przez te szalenstwa hehe
ogolnie jest bardzooo aktywny !! rusza sie i kopie non stop , mam wrazenie , ze nie spi wogole ... az sie dzisiaj poloznej pytalam czy to normalne jest :)

anita,dobrze że jest dobrze:))))

U nas glukoza super,na czczo 68 jakichś tam jednostek(norma od 70 do 100),po wypiciu 75g glukozy po 2 h też spadło do 68 jedn...
Ze starszą po 50g męczyłam się strasznie ....mdłości,zbieranie na rzyga,osłabienie totalne,ścięcie itd... teraz-ni we łbie ni w dupie...wpadło wypadło:)

no to super , ze jest oki i poszlo dobrze :)))

Ja mam w srode glukoze i odrazu przeciwciala.To bede spokojniejsza.
Ja sobie wogole nie umiem przypomniec ,czy w poprzednich ciazach mialam robiona glukoze!Skleroza.

tez musze isc zaraz na te przeciwciala , skierowanie juz mam :)
kluja w lapke czy w dupsko czy gdzie ??

Dziewczynki my juz po wizycie. Mareczek już główką w dół zwart i gotowy, 1.215 kg ale szyjka trzyma się dzielnie ibrak rozwarcia co mi ulżyło okropnie :) Pytałam o twardnienie brzuszka - do 10 razy na dzień mają mieć prawo takie bezbolesne skurcze. A oto i sprawca całego zamieszania :-)

Załączniki

• DSC06178.jpg
    DSC06178.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC06176.jpg
    DSC06176.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC06175.jpg
    DSC06175.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 53
Dziewczynki my juz po wizycie. Mareczek już główką w dół zwart i gotowy, 1.215 kg ale szyjka trzyma się dzielnie ibrak rozwarcia co mi ulżyło okropnie :) Pytałam o twardnienie brzuszka - do 10 razy na dzień mają mieć prawo takie bezbolesne skurcze. A oto i sprawca całego zamieszania :-)

super! i fotki bardzo udane - będziesz miała pamiątkę! ja wybieram się na 4d 26.07 i już się nie mogę doczekać :)

reklama
A dziekuje Wam wszystkim, kochane :) Wód moge mieć sporo bo brzucho duzy a i wagowo dość przybrałam. Łudze sie że część to wody haha :-D A mój gin to akurat spec w fotkach :)

Do góry