reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
kurna Dziewczynki trzymajcie się dzielnie i odpoczywać, skoro taki nakaz ...

Mi niby też szykuje się spora Dzidzia
ale zobaczymy jak to będzie wyglądało po 3 tyg
od wizyty czyli we wtorek ...

Cierpliwosci zycze wszystkim lezacym mamusiom!!!!

Moja mala to sie chyba nadal po prostu kreci.... trudno mi wyniuchac po kopniakach jak lezy - ale czkawke dzis wieczorem czuje na dole brzucha, rano jeszcze sobie czkala na gorze, wczoraj to samo - raz na dole , raz na gorze. Moze sie poprostu jeszcze ostatecznie nie ulozyla...
A po dzisiejeszej szkole rodzenia strasznie sie napalilam na porod w wodzie, mezowi kazalam kapielowki przygotowac :-D i mam nadziedzie ze uda sie rodzic sn :)

Cierpliwosci zycze wszystkim lezacym mamusiom!!!!

Moja mala to sie chyba nadal po prostu kreci.... trudno mi wyniuchac po kopniakach jak lezy - ale czkawke dzis wieczorem czuje na dole brzucha, rano jeszcze sobie czkala na gorze, wczoraj to samo - raz na dole , raz na gorze. Moze sie poprostu jeszcze ostatecznie nie ulozyla...
A po dzisiejeszej szkole rodzenia strasznie sie napalilam na porod w wodzie, mezowi kazalam kapielowki przygotowac :-D i mam nadziedzie ze uda sie rodzic sn :)

Wlasnie moj wczoraj tez tak wariowal ze ja juz nie wiem czy dalej ulozony tak jak powinien. Ze wszystkich stron sie wypinal, mam nadzieje ze mi sie rozrabiaka nie przekreci bo tez chce rodzic sn.

reklama
dziewczynki zaciskajcie nogi i 3majcie się, juz końcówa!

ja wczoraj na usg byłam i mała waży już 1,9 kg, nadal jest dziewczynką- jajka nie wyrosły :p
poza tym wsio ok już.
Na skurcze mam brac aspargin
a w czwartek juz na ktg:)

Do góry