Alka- super, ze z Franiem wszystko dobrze :-) Jeszcze w brzuszku, a juz czaruje :-)
Aninaa- podpisuje sie pod Dziewczynami. Ja bym na Twoim miejscu zrobila prywatnie usg 3d, zeby sie upewnic, ze na pewno wszystko ok. Tylko sie nie denerwuj. Jak lezalam w szpitalu, to czesto wychodzilo rozne tetno u Dziewczyn, a z Dzieciaczkami bylo wszystko ok. Jedno urodzilo sie nawet sn z owinieta pepowina. Ale ja wolalabym to sprawdzic na porzadnym sprzecie :-)
Aninaa- podpisuje sie pod Dziewczynami. Ja bym na Twoim miejscu zrobila prywatnie usg 3d, zeby sie upewnic, ze na pewno wszystko ok. Tylko sie nie denerwuj. Jak lezalam w szpitalu, to czesto wychodzilo rozne tetno u Dziewczyn, a z Dzieciaczkami bylo wszystko ok. Jedno urodzilo sie nawet sn z owinieta pepowina. Ale ja wolalabym to sprawdzic na porzadnym sprzecie :-)
Przecież to podstawa, skoro maleństwo słabo się rusza! Ja momentami nie wiem gdzie lekarze mają głowę. Zamiast sprawdzić, to "przypuszczają". Kolejne KTG tylko Cię niepotrzebnie zdenerwuje. Idź na USG, niech zrobią przepływy pępowiny i sprawdzą dojrzałość łożyska. Czasami warto wydać pieniądze na USG, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Trzymam za Was kciuki i daj znać po badaniu.