reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
ja wczoraj byłam na usg 3d potwierdziła się płeć będzie dziewczynka, buzie chowała za pępowinę ale pomachała do mnie, dostałam filmik nagrany na płytke i w domu oglądałyśmy z córką i zastanawiałyśmy się do kogo jest podobna

dzięki druga jedynaczka, Paula jak była mała to nie chciała rodzeństwa a teraz cieszy się nawet jej dresik kupiła bo jej się bardzo podobał (na 2 latka ) bo mniejszych nie było

no to wreszcie się wyjaśniło :) moja intuicja jest niezawodna,będzie chłopak :) dla pewności poprosiłam o pokazanie tego "sprzętu" :) mały rozkraczony do całego swiata,wszystko ładnie było widać i faktycznie są :) wielkie :D jestem baaardzo zadowolona,wszystko z małym dobrze :)

reklama
Do góry