reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Dzieci najwięcej przybierają pod koniec ciąży jak już tylko "tyją". Moje w połowie ciąży były całkiem przeciętnego rozmiaru, a pod koniec urosły że hej. Pierwszy synek miał 59 i 4190 , a córka 61 i 4680! Ledwo urodziłam, spojenie mi się rozlazło, biodro mi wylazło z panewki, nie chodziłam przez 2 miesiące. Dramat. A podczas wcześniejszych badań mówiono że na pewno większa niż syn nie będzie i skoro pierwsze urodziłam siłami natury to i drugie też. Mogło się skończyć tragicznie po przeć wcale nie mogłam. Ale na szczęście tylko ja wyszłam trochę poszkodowana, córa cała i zdrowa jak 3 miesięczne dziecko. wszystkie ubranka co mi siostra z Francji nawiozła były za małe, więc dali jaj ubrania szpitalne-tragedia i takie też pierwsze zdjęcia ma. Jak dziecko z "bidula".:-D

reklama
siwiutka super gratulacje.
ja w 19 tyg mialam usg to wazylo mi rowne 244g.teraz mam 20 marca i ludze sie ze juz bede wiedziala co bede miala.wczesniej corcia sie nastawila na braciszka a teraz sobie wymyslila ze bedzie siostrzyczka JULKA. zobaczymy jak maz to przyjmie :)

siwiutka gratuluję i faktycznie obraz na usg wymiarowym jest niesamowity.

Agne- to nie zła córa ci się urodziła, ja myślałam że mój syn to kloc bo miał 59 i 5900. A fakt na końcu przybrał najwięcej i w 30 tyg. na usg wyliczyli mi datę porodu o miesiąc szybciej.

Cześć Kobietki i ja wróciłam ze szpitala ii dzis wizytka była :-D Przedstawiam Wam ...... U1.jpgU2.jpgU3.jpg

oficjalnie potwierdzonego Synusia :-D
w 3D fotki nie ma bo zakładał rece i noge na buzie hehehe ale sie uśmieliśmy :-D:-D wazy prawie 300 gram i rosnie prawidłowo idealnie z cyklem 19 tydz i 4 dni :tak::tak: serduszko ,buzka,kregosłup prawidłowo :-):-):-):-)

lutka 2x2 jeszcze po szpitalu przez tydzien .To tyle po wizycie :-)

reklama
Do góry