reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
wczoraj u lekarza trochę sie przestraszyłam, bo na USG wyszło ze Karola ma głowę taka jak w 30 tyg....ale po dokładnym zbadaniu nic nie wyszło podejrzanego , nie ma wody itp...po prostu głowa jej nieproporcjonalnie rośnie..nie ma sie co martwic
poza tym wszystko OK, lekarz pochwalił moja wagę, formę..:-D Karola ma 1,2 kg..za 2 tyg badanie prenatalne...
niestety mam lekka anemie...a ja mam jakiś wstręt do mięsa..co tu robic....:crazy:

Ann wspaniałe wieści ja tez ostatnio nie mam ochoty na mięso ale staram się trochę go jeść dla dobra maleńkiej bo ostatnio pani doktor powiedziała ze wyniki mi lecą w dół chociaż są jeszcze w normie

Ann, super wiadomość, a na anemie kiszony barszczyk, codziennie 2-3 szklaneczki, ja tym sobie poprawiłam wynik. Dużo natki pietruszki, parzona pkrzywa jest super na anemie i na zaparcia.

ann mój M ważył 5kg:szok: i też się martwię czy córka nie będzie taka duża tylko raczej bym nie donosiła
ann :-) czyli wizyta udana

reklama
Ann, mój Kubin do samego porodu był podejrzewany o wodogłowie, bo główka zawsze wychodziła o kilka tygodni za duża, urodził się z dużą główą i do dziś ma taką ;) tylko, że dużą głowę ma po tatusiu, szkoda, że nikt na to nie popatrzył, bo mały jest zdrowy, jak dąb, taka uroda po prostu.

Do góry