Ann gratulacje wizyty! co do za dużej głowy to u nas też tak było, i jak się urodził też miał sporą, w centylch wychodziło niby ok ale lekarze się czepiali. W końcu trafiłam na doktor która po zbadaniu małego powiedziała że z małym wszystko ok a to że ma wydatne płaty czołowe to taka jego uroda i już
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Ann nasza mała tez ma większą główkę. Ale tatuś, jak pisałam, miał problem ze zrobieniem prawa jazdy na motor, bo wszystkie kaski były za małe. A. ma dużą głowę, ale też swego rodzaju ma niepospolity umysł, więc może to nie powód do zmartwień ale zadowolenia. My idziemy na dodatkowe usg sprawdzające, czy powiększenie nie narasta - ale nie przejmujemy się specjalnie.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Misia i tak trzymaj
bez nerwów
Ann spokojnie, tak jak dziewczyny piszą, każde dziecko ma inną urodę....:* no stress
ooo a na anemie sok z buraków też jest super, można nawet kupić takie jednodniowe z jabluszkiem
Ann spokojnie, tak jak dziewczyny piszą, każde dziecko ma inną urodę....:* no stress
Ann: Moja Mała też ma większą główkę. Też mnie to martwi, ale rośnie cały czas w takim samym tempie, więc myślę, że to taka uroda.
Ja po wizycie. Mój mały Skarb ma 1257gram. Ogólnie wszystko ok, z szyjką itd. Rozmawialiśmy dziś o CC trochę i już wszystko ustalone. Na 18 czerwca. Więc jeszcze ponad 2 miesiące
Ja po wizycie. Mój mały Skarb ma 1257gram. Ogólnie wszystko ok, z szyjką itd. Rozmawialiśmy dziś o CC trochę i już wszystko ustalone. Na 18 czerwca. Więc jeszcze ponad 2 miesiące

P
pinio25
Gość
Prija -------- to pięknie;-) i data fajna

edytakornel
Prija, super wiadomość, teraz możesz już odliczać bo dokładnie wiesz kiedy
.

justyna3003
Ann mój ma o prawie 2 tyg większy brzuś, a nogę o parę dni za krótką i zawsze tak jest, że coś jest ponad normę coś ciut poniżej...
Ja po wizycie...no i mam iść jak najszybciej do diabetologa natomiast z krzepliwością jeszcze nie panikować wg niego. Szyjka całe szczęście długa prawie 4cm, zamknięta i "elegancka".
Ok.30 tyg weźmie mnie na tydzień do szpitala pokontrolować i podać zastrzyk na rozwój płucek Domisia.
Domiś machał łapeczkami do nas, uśmiechał się, chwilkę wsadził kciuk do buziaczka.
Następna wizyta 19.04 u tego z AM w Krak., a u tego co dziś 27.04, jutro Kardiolog...
Dzięki wszystkim za kciuki
Dominiś pozdrawia e-ciocie ;-)

Ja po wizycie...no i mam iść jak najszybciej do diabetologa natomiast z krzepliwością jeszcze nie panikować wg niego. Szyjka całe szczęście długa prawie 4cm, zamknięta i "elegancka".
Ok.30 tyg weźmie mnie na tydzień do szpitala pokontrolować i podać zastrzyk na rozwój płucek Domisia.
Domiś machał łapeczkami do nas, uśmiechał się, chwilkę wsadził kciuk do buziaczka.
Następna wizyta 19.04 u tego z AM w Krak., a u tego co dziś 27.04, jutro Kardiolog...
Dzięki wszystkim za kciuki

P
pinio25
Gość
justynka-------------Dominik śliczny:-) a Ty może poodychasz spokojnie jakiś czas skoro jest tak dobrze??

reklama
Podziel się: