prija0 śliczna dzidzia to fajnie że taka żywa, ja następną wizytę mam 2 stycznia to bedzie jakiś niepełny 11 tydzień, wiec raczej penatralnych nie zrobi, ale kazał przyjść a tam mogę chodzić ile każe o dziwo jest bardzo tani, 50zł ordynator z wieloletnią praktyką , przyjmuje w szpitalu u siebie wiec ma dostęp do wszystkiego, skierowania na badania wypisuje państwowo, a jak mi kazał przyjść tylko na usg to nie wziął za to nawet złotówki ( na monitoring cyklu lub ostatnio jak byłam tylko potwierdzic czy pęcherzyk jest w macicy dwa tygodnie temu) wczoraj wziął pieniązki ale to logiczne robił usg wypisywał skierowania zwolnienie, rozmawial ze mną na temat instytucji Zus o której nie ma dobrej opinii wogóle super lekarz nie chcialabym nikogo innego
i umawia sie ze mną jak ma dyzur zebym nie musiala czekac w kolejkach bo do niego to jest ogrom przyjmuje prywatnie poniedzialki piątki i jak zaczyna o 16tej to czasem ostatnia pacjentka jest o 22giej
no pamietam ze z Oliwia jak chodzilam w ciązy mial te swoje humory, ale jak przyszlo co do czego to mi dziecko uratował w odpowiednim momencie przerwał poród naturalny i zadecydował o szybkim cięciu Oliwia urodzila sie w 36 tygodniu , 10 p w skali Apgar, 3450g i 59 cm długa, ajj wspaniale wspominać.... a moja Oliwia od wczoraj chodzi ze smoczkiem w rączce dla swojej małej dzidzi