reklama
H
Huuuura
Gość
Huuuura! GRATULUJĘ SYNKA!!! Piękny chłopiec. A gdzie byłaś na usg 3d?
U dr.Wasilewskiego na Osowej Górze. Niesamowity lekarz, człowiek, specjalista. Wszechwiedzący w temacie ciąży i rozwoju dziecka w życiu płodowym. Do tego genetyk... rewelacja. Widać, że jest zakochany w swojej dziedzinie. O dziecku gada z takim przejęciem, jakby było członkiem jego rodziny. Na pewno lekarz z powołania. POLECAM z całego serducha.
Misia1974
Fanka BB :)
Huuura - no właśnie też już u niego byłam, ale teraz idę (jutro) do Sarapa i zastanawiam się jak będzie, bo mam różne opinie. Wasilewski zrobił na nas b. dobre wrażenie, ale teraz chcemy film pełnometrażowy, a ponoć Sarap ma lepszy sprzęt. Wasilewski nie zrobił nam nam ładnych fotek jak Tobie. Nie mamy jeszcze pierwszego zdjęcia do albumu :-)
H
Huuuura
Gość
Od ręki przestawiłam się z marzeń o córeczce na synusia mamusi. A tak się bałam co to będzie jak wyjdą jajeczka :-)Huuura, wspaniale! :-)i jaka radość od Mamy bije![]()

Jedziemy dziś kupić mu pierwszą koszulę!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
justyna3003
Fanka BB :)
Gratulacvje synusia-widze ze u was podobnie jak u nas-tez w momencie przestawilam sie z marzen o coreczce na nieopisana milosc do mojego synusia.Lipcowe chlopaki same przystojniaki!
Huuuraaaaa gratuluję z całego serca, cieszę się razem z Tobą......:-)
Co do witamin- nie biore w ogóle......brałam kwas foliowy i to długo, ale coraz czesciej spotykałam sie z opinią, ze przed ciążą i do końca 3 miesiąca, więc tez zaprzestałam jakis czas temu. Wyniki mam lepsze jak przed ciążą.....;-)
Co do witamin- nie biore w ogóle......brałam kwas foliowy i to długo, ale coraz czesciej spotykałam sie z opinią, ze przed ciążą i do końca 3 miesiąca, więc tez zaprzestałam jakis czas temu. Wyniki mam lepsze jak przed ciążą.....;-)
reklama
Podziel się: