reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Huuuura! GRATULUJĘ SYNKA!!! Piękny chłopiec. A gdzie byłaś na usg 3d?

U dr.Wasilewskiego na Osowej Górze. Niesamowity lekarz, człowiek, specjalista. Wszechwiedzący w temacie ciąży i rozwoju dziecka w życiu płodowym. Do tego genetyk... rewelacja. Widać, że jest zakochany w swojej dziedzinie. O dziecku gada z takim przejęciem, jakby było członkiem jego rodziny. Na pewno lekarz z powołania. POLECAM z całego serducha.

Huuura - no właśnie też już u niego byłam, ale teraz idę (jutro) do Sarapa i zastanawiam się jak będzie, bo mam różne opinie. Wasilewski zrobił na nas b. dobre wrażenie, ale teraz chcemy film pełnometrażowy, a ponoć Sarap ma lepszy sprzęt. Wasilewski nie zrobił nam nam ładnych fotek jak Tobie. Nie mamy jeszcze pierwszego zdjęcia do albumu :-)

Huuura, wspaniale! :-)i jaka radość od Mamy bije :-D
Od ręki przestawiłam się z marzeń o córeczce na synusia mamusi. A tak się bałam co to będzie jak wyjdą jajeczka :-):-D Macierzyństwo to niesamowite zaskakujące i emocjonujące zajęcie jeszcze przed narodzinami :-):-D:-D
Jedziemy dziś kupić mu pierwszą koszulę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratulacvje synusia-widze ze u was podobnie jak u nas-tez w momencie przestawilam sie z marzen o coreczce na nieopisana milosc do mojego synusia.Lipcowe chlopaki same przystojniaki!

Huuuraaaaa gratuluję z całego serca, cieszę się razem z Tobą......:-)
Co do witamin- nie biore w ogóle......brałam kwas foliowy i to długo, ale coraz czesciej spotykałam sie z opinią, ze przed ciążą i do końca 3 miesiąca, więc tez zaprzestałam jakis czas temu. Wyniki mam lepsze jak przed ciążą.....;-)

reklama
Huura- gratuluję:) sliczny synek, fajny ma nosek:) my we wtorek idziemy na wizytę, USG 2d, a 23 prenatalne 3D, to bedzie kolejna fotka do kolekcji..

Do góry