reklama
moniamonia
Fanka BB :)
My też właśnie po wizycie, ważymy już 800 gram, niewiele w porównaniu do waszych pełnych kilogramów
Ale zdążymy, dobijemy niedługo, nadrobimy, obiecujemy
Proporcje zachowane, wody ok, łożysko dobrze szyjka długa. Serduszko prawidłowo zbudowane, mamy wszystko w normie :-) Mówię doktorkowi: "ostatnim razem pokazał mi pan chłopca" Doktorek: "No- i dobrze pokazałem- oto mamy dowód"
Więc zasilimy zdaje się grono urodzonych w 2013 mężczyzn
Bardzo się cieszę kobietki, że z naszymi bąbelkami wszystko ok 

anka-skakanka
Misia gratuluję udanej wizyty :-)!!!
Ja znowu mam doła, bo mój jakoś mizernie przy Waszych dzieciach wypada....
No i wróciłam od gin nr 2 z głową nabitą złymi wiadomościami. Mam cukrzycę - przez najbliższy tydzień mam mierzyć ciśnienie, cukier, zapisywać wyniki i wszystko, co zjadłam i przyjść na konsultację. Wtedy lekarz zdecyduje, czy idę do szpitala....
Powiedziała także, że takie połączenie: nadciśnienie+cukrzyca=wcześniactwo....
Nie wiem już komu wierzyć... gin nr 1 to taki olewus, chodzę żeby cc mieć, a z każdej wizyty wychodzę z przekonaniem: tak jest i tak ma być... gin nr 2... jest przeciwniczką cc, ale daje dużo badań do zrobienia i chyba zaczyna się mną przejmować...
Ja znowu mam doła, bo mój jakoś mizernie przy Waszych dzieciach wypada....
No i wróciłam od gin nr 2 z głową nabitą złymi wiadomościami. Mam cukrzycę - przez najbliższy tydzień mam mierzyć ciśnienie, cukier, zapisywać wyniki i wszystko, co zjadłam i przyjść na konsultację. Wtedy lekarz zdecyduje, czy idę do szpitala....
Powiedziała także, że takie połączenie: nadciśnienie+cukrzyca=wcześniactwo....
Nie wiem już komu wierzyć... gin nr 1 to taki olewus, chodzę żeby cc mieć, a z każdej wizyty wychodzę z przekonaniem: tak jest i tak ma być... gin nr 2... jest przeciwniczką cc, ale daje dużo badań do zrobienia i chyba zaczyna się mną przejmować...
Aniu nie przejmuj się wagą, jest dobra.....moja też waży coś ok 800 g.....przecież dzieciaczki rodzą się z różną wagą, nie wszystkie są duże....moje córki 2600 i 3050.....a co do reszty to gin nr 2 prawdę mówi.....ja też jestem niestety zagrożona przedwczesnym porodem: cukrzyca + brak szyjki macicy...coś mnie w ogóle od wczoraj brzuch ciągnie i się zastanawiam czy na oddział podjechać mój ma dziś dyżur, a z drugiej strony jutro na 7 idę do diabetologa, a to obok gina, a w poradni lepszy sprzęt mają....sama nie wiem....głowa do góry kochanie, będzie dobrze.....stres też niestety nie pomaga w tym wszystkim.....
P
pinio25
Gość
Ania-----------ja bym nie ufała "olewusowi". Postawiłabym na tą panią dr.........chyba wie co mówi! mój lekarz też jest taki panikarz ale wiem, że mogę mu ufać bo wie co robi.
reklama
Misia1974
Moniamonia - gratulacje!
Aniu - ja bym się bardzo nie przejmowała wagą - Lidka to kluseczka, jest znacznie tłustsza niż przewiduje norma. Też nie jest wielka bardzo, ale taka pysia. Każde dziecko jest inne. Też mamy światełko zapalone, że płynu rdzeniowo - mózgowego jest w górnych granicach normy i główka większa jest - ale tatuś ma tak wielką głowę, ze o mało co prawa jazdy nie zrobił na motor, bo ... wszystkie kaski były dla niego za małe. Geny robią swoje.
Mam problemy techniczne, żeby zdjątka wrzucić. Musimy to pokonać, bo chrzestnej do Francji chcę wysłać.
Aniu - ja bym się bardzo nie przejmowała wagą - Lidka to kluseczka, jest znacznie tłustsza niż przewiduje norma. Też nie jest wielka bardzo, ale taka pysia. Każde dziecko jest inne. Też mamy światełko zapalone, że płynu rdzeniowo - mózgowego jest w górnych granicach normy i główka większa jest - ale tatuś ma tak wielką głowę, ze o mało co prawa jazdy nie zrobił na motor, bo ... wszystkie kaski były dla niego za małe. Geny robią swoje.
Mam problemy techniczne, żeby zdjątka wrzucić. Musimy to pokonać, bo chrzestnej do Francji chcę wysłać.
Podziel się: