reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

No ja po kardiologu i diabetologu...kardiolog dupek jeden powiedział, że on nie widzi wskazań do CC-choć i tak by mi to nic nie dało-ale usilnie namawiał do SN. U diabetologa-hmmm spędziłam tam prawie 3 godz aż w końcu zrobiło mi sie słabo i przyjęli mnie 2 osoby wcześniej niz miałam wchodzić.Dostałam glukometr, zostałam przeszkolona w zakresie jego używania i diety i kontrola za 2 tyg...w każdym razie załatwione-oby tylko cukry wychodziły teraz ładnie.

reklama
Melduję się po wizycie...no więc tak glukoza wyszła ok, nawet bardzo :-) 79 przed i 91 po 2h :-) Toxo brak, a tak tylko hemoglobina i krwinki słabo..reszta ok.
Dał mi zwolnienie nawet bez mojej ingerencji - brzuch mi się postawił jak mnie badał, a do tego "wymacał" (nie wiem jak on to robi, ale chyba się da), że szyjka mi się skróciła... i on by wolał żebym juz na zwolnienie poszła. Na co radośnie przystałam. :-)

Justyna, trochę Cię pomęczyli, ale wszystko ok :-) pomierzysz cukry, zobacz, nasze Baboki mierzą ciągle, więc nic to strasznego ;-) i trzymam kciuki, żeby po 2 tyg wszystko się unormowało :tak:

Lizosomku, super, wyniki ok, to teraz będziesz z nami częściej :-)

Widzisz justynka po co tyle nerwów teraz juz będzie wszystko ok
Lizosomek wspaniałe wieści teraz odpoczynek w domu
A my jesteśmy po wizycie u kardiologa i serduszko Oliwki jest zdrowe i jest ok pan doktor sprawdził wszystkie przepływy i powiedzial ze nie ma żadnej wady a ja juz jestem spokojna teraz wizyta w pon u mojej pani gin

reklama
Do góry