reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt:-).
To i ja popiszę o swojej wizycie.
Mała rozwija się prawidłowo, waży 1560gr, ma jeszcze sporo miejsca do fikania, ułożona jest poziomo, ale powiedział że ma jeszcze miesiąc na prawidłowe ułożenie się. Ja przytyłam 2kg, ważę 61kg, czyli w sumie 10kg przytyłam.

Hejka i ja po wizycie :tak:
a wiec byłam i ..............iii Oskar nadal jes Oskarkiem
laugh.gif
waży już 1200 i nareszcie głową w dół leży ,ale za to tak nisko ze mam wiecej lezec niz chodzic ech.....szyjka zaczyna sie skracac troszkę i teraz po badaniu brzuch mnie rozbolał i jakies bladorozowe plamienie
unhappy.gif
unhappy.gif
no i dostałam aspargin na skurcze łydek
z usg idealnie 28 tydz i 2 dni i mam nie przytyc znowu 3 kg do nastepnej wizyty bo waze juz 62
baffled5wh.gif
i ograniczyc słodkosci ,no i po porodzie usg wątroby i woreczka bo mam chyba piasek
mad.gif

Malami, super:tak:.
A waga 62 to mało, nie przejmuj się, teraz to powinniśmy stanąć wagowo jedynie dzieciaczki mają rosnąć:happy:.
Ja też pożeram słodkości, nie w dużych ilościach ale codziennie coś skubne:-D.
A plamienie to po badaniu i uważaj na siebie.

Malami - super wieści, to teraz sobie leż i odpoczywaj :-) i niech Oskarek sobie rośnie spokojnie. A jaką miałaś wagę wyjściową skoro 62 to dużo??

mmm slodkości....ja własnie do kawusi zjadłam kawałek czekolady z orzeszkami....no dwa kawałki....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry