reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

aniołek--------ta zmiana na usteczkach to pewnie nic niebazpiecznego:tak:i fajnie, że uda Ci się mieć jednak poród sn:happy:ja ostatnio też chcę sn:-D

reklama
Ja już po wizycie - Malutka ma się dobrze, nadal główką w doł, szyjka długaśna i zamknięta. Ciśnienie OK, waga stoi - więc też OK. Niestety wyniki morfologii troszkę znowu mi się posypały - do zestawu leków mam dołączyć kwas foliowy i witaminę B6 + zwiększyć dawkę magnezu na skurcze. Dziś w nocy znowu zmasakrowały mi łydki :(
Kolejna wizyta u tej Dr za 2 tygodnie.

coleta gratuluję udanej wizyty

u mnie tez ok szyjka piękna, nie skraca się, waga w porządku tylko 1 kg na plusie- aż się dziwię bo tyle grillów było i imprez a ja kocham jeść i do tego w nocy wstaję na przekąszenie
oczywiście morfologia niby coś tam się rusza do przodu ale nie ma rewelacji więc dalej brać żelazo

usg w środę:)

reklama
Do góry