reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Coleta- gratuluję udanej wizyty.
Bejbiszon- tobie też gratuluję wizyty i tego, że już nie długo będziesz po i powodzenia na cc.
Pyśka- nie urodzisz po terminie. Pobiegasz po schodach, zasłony powiesisz i urodzisz. Trzymam kciuki.

reklama
Pysia, ważne że z małą dobrze a reszta sama wyjdzie w praniu;-).
Bejbiszon, cieszę się z tobą, ulga super, że wszystko jasne i wyraźne co do porodu no i oczywiście że z dzieckiem też jest ok.

ja też:-D

Pysia--------wiesz co robić, żeby się nie przeterminować:-D:-D;-);-);-);-)

Urodzę w przyszłym tygodniu albo wyląduję w psychiatryku bo moja matka ma tydzień wolnego a ojciec też kilka dni :szok:
A już dzisiaj mi na nerwach grają więc będzie ciężko wytrzymać :eek:

Urodzę w przyszłym tygodniu albo wyląduję w psychiatryku bo moja matka ma tydzień wolnego a ojciec też kilka dni :szok:
A już dzisiaj mi na nerwach grają więc będzie ciężko wytrzymać :eek:

a gdzieś czytałam, że od stresu też można urodzić wcześniej............poważnie!!!!!!!!uważaj na siebie:tak:

BejbisZonku super ze wszystko z malutka dobrze, No i ze wspaniale dogadalas sie ze swoją ginka:))) bardzo sie cieszę :)

Pyska z ta szyjka to wiesz jak jest.... Ja byłam w czwartek na badaniu u mojej ginekolozki, szyjka długa zamknięta... A w sobotę urodziłam Marike, więc to taka magiczna sprawa:p jak ma sie otworzyć to nic jej nie powstrzyma:p hahahah

reklama
Do góry