• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Jestem dziewczyny :-) Lilith miała rację byłam na zakupach, póŹniej u siebie w mieszkaniu bez telefonu więc nie miałam jak Was poinformować, cały dzień w biegu i teraz strasznie to odchorowywuje... :(

Zdrowa dziewczynka, crl jak dobrze pamiętam 5.9, przeziernosc ok, kość Kosowa super, mózg serduszko, pęcherz też.

No i pusto między nogami :-)

Milagros gratuluję zdrowej dziewuszki!
Co kupiłaś?
Duzajuz malutka.

Pamiętajcie by do Aob pisać jaka Płeć, by dopisała przy liście.

Emka myślisz, że może być powiązane odstawienie wieczornego dupka z większymi bólami? Jutro zrobię ten mocz i jak wyjdzie czysty to może wezwe jutro wieczorna dawkę..

No I Diabliczka napisz proszę co nieco.

Mój trochę zawiedziony liczył na syna no ale cóż, mówiłam od początku ze to córka :D

Gratuluję reszcie dziewczyn wizyt i zdrowych maluchow :-)

reklama
Milagros super gratulacje a który to dokładnie tydzień? Masz zdjęcia? Ale fajnie i ciuszki widziałam przeslodkie zazdroszczę :)

Lilith sory że się wtrace ale ja jak zaczęłam zmniejszać dawkę i pierwszego dnia zamiast rano i wieczorem po 100 wzięłam tylko jakoś pod wieczór jedna 100 bo już nie wytrzymywalam z bolu. I gin mówił że przy zmniejszaniu dawki trzeba więcej polezec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry